atacul terorist din 9-11 ; real or fake???

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

atacul terorist din 9-11 ; real or fake???

Mesajde dj01fad » Vin 04-Aug-2006 01:17

am pus pe FTP un document despre anumite indoieli asupra atacului din 9-11 din state (daca am facut upload aiurea nu ma injurati). cititi-l si spuneti-va parerea. eu l-am gasit pe net cautind despre atacuri teroriste, l-am vazut pe tot si nush ce sa zic.

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Vin 04-Aug-2006 08:36

Am citit articolul si nu m-a socat prea tare pentru ca stiam deja tot de este scris acolo. Americanii mai au un antecedent de acest gen:Pearl Harbour. Totul este identic, mai putin actorii: acolo chiar au fost atacati, dar stiau de atac.
Lucrez in industria petroliera si am aflat diverse: pretul de extractie al titeiului irakian este de 4$, restul pana la pretul de vanzare oare in al cui buzunar intra? Sa nu mai zic ca majoritatea sondelor din Irak daca ar fi lasate la maxim (sunt "sugrumate") ar produce (una doar) cat Romania intr-un an. Exista sonde in Irak (app. 60%) care au un titei atat de curat incat il poti pune la o masina diesel (de ex. cum e a mea) si mergi fara probleme. Deci, va dati seama ce costuri de rafinare infime.
Cu afganii din cate situ eu era problema unei magistrale de gaze ce va traversa tara lor. Conducerea lor (pusa de America de altfel) n-a mai vrut sa "inchirieze" spatiul ocupat de magistrala free cum vroiau americanii, deci ....

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Vin 04-Aug-2006 09:30

Atacurile de la 11 septembrie sint reale. Tot atit de adevarat e ca puteau fi impiedicate. Agentiile de securitate americane aveau toate informatiile. Cu toate astea nu au facut nimic :o A fost si un documentar pe National geografic. Asa cum a zis Adrian Musat probabil ca s-a repetat povestea de la Pearl Harbour. Aveau nevoie de o poveste credibila ca sa ii "elibereze" pe irakieni. Numai ca socoteala de acasa nu s-a prea potrivit cu aia din tirg... ca altfel "eliberau" toate tarile care au petrol.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 04-Aug-2006 10:11

Nu sunt adeptul teoriei conspiratiilor, insa, eu daca eram Osama ala si vroiam sa le arat ce pot si sa fac intr-adevar un super atac terorist, daramam turnurile alea cand erau pline de lume, nu de dimineata cand erau cam goale....
Si nu prea inteleg eu cum de americanii astia nu au reusit sa il gaseasca pana acum pe presupusul Osama...l-au gasit ei pe Saddam intr-o grota de respira printr-un tub...ala de 5 ani aproape chiar asa e de negasit?

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Vin 04-Aug-2006 10:36

Nu am vazut filmul de pe FTP dar am vazut alte articole si filmulete despre atac. Cel mai in neregula mi se pare faptul ca asa zisul avion care a lovit pentagonul lipseste. Chiar si cel mai mic avionde linie facut de Boing, daca se parbuseste lasa in urma lui un dezastru (probabil ati vazut poze de la tragedii aviatice - se lasa cu o ditamai groapa, resturi din avion imprastiate pe o arie destul de mare). La Pentagon nu s-a gasit nimic, ca si cum toata structura avionului s-a evaporat. Apoi paguba cladirii este infima si se intide pe o suprafata foarte mica. Prea multe semne de intrebare.
Fun Citroen

kristi
pasionat

Mesajde kristi » Vin 04-Aug-2006 14:37

Am vazut si eu documentarele, ce s-a intamplat la Pentagon e mai mult decat dubios. Sunt de cord cu tartorul la ce a spus.
Se prea poate ca cei care au organizat tot show-ul din 2001 sa fi avut sprijin din partea unor agentii guvernamentale.
Ultima oară modificat Mar 22-Aug-2006 10:49 de către kristi, modificat 1 dată în total.

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Joi 10-Aug-2006 08:12

gasisem mai demult un site cu filmulete inregistrate de camere de supraveghere din jurul pentagonului. nu cu impactul binenteles. cu evenimente de dupa. si se observa ca wreckage-ul pseudoavionului de pasageri era mult mai mic. plus gaura din peretele pentagonului era mult prea mica, nicidecum a unui avion atat de mare. posibil al unui avion ultralight (sau missle). si directia debris-ul era dinspre interior spre exterior...

atacul real, logic, motivul si restul informatiilor fake...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

c_5
de-abia inscris

nu cred

Mesajde c_5 » Joi 17-Aug-2006 22:37

eu personal, ca si altii, cred ca acest atac este facut de americani, pentru a justifica suplimentari de buget pt armata. au mult, foarte multe arme nefolosite.. multi oameni care trebuie si ei sa faca ceva.
prea multe nu s-au legat cu turnurile acelea. ora de impact, persoanele din interior, ne-reactia concreta a autoritatilor, gasirea imediata a vinovatiilor, suplimentarea imediata a finantelor armatei, declaratia de razboi, raderea teritoriilor lui osama, tacerea dupa ani si ani... etc...
este prea minjita .. situatia, si daca luam si tot ce a facut bush... e minarie.
parerea mea..

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Lun 21-Aug-2006 18:50

T.rac3Er scrie:gasisem mai demult un site cu filmulete inregistrate de camere de supraveghere din jurul pentagonului. nu cu impactul binenteles. cu evenimente de dupa. si se observa ca wreckage-ul pseudoavionului de pasageri era mult mai mic. plus gaura din peretele pentagonului era mult prea mica, nicidecum a unui avion atat de mare. posibil al unui avion ultralight (sau missle). si directia debris-ul era dinspre interior spre exterior...

Asta e foarte uÂşor de demontat.

1) camerele nu au surprins impactul din cauza framerate-ului; avionul mergea mult prea repede pentru a putea apare ĂŽn mai mult de un frame, asta dacĂŁ nu s-a "strecurat" ĂŽntre frames

2) zona redusĂŁ de impact: aici vorbim de aliaje uÂşoare versus beton special, turnat special pentru a rezista unor atacuri nucleare; de asemenea vorbim de ferestre anti-bombĂŁ care au redus masiv numĂŁrul victimelor;

3) debris din interior spre exterior: aici e vorba de unda de ºoc, ºi de conformaÞia clãdirii - unda de ºoc a venit dinspre exterior spre interior, s-a reflectat de structura interioarã ºi a Împins afarã cioburi ºi alte resturi. A fost pe Discovery un reportaj pe tema "de ce atunci când explodeazã o bombã pe stradã cioburile geamurilor cad În exterior" :roll:

(...etc)

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Lun 21-Aug-2006 20:52

explicatia la faza cu frame rate e hilara...la ce viteza vorbim inseamna ca trebuia sa demoleze juma de pentagon..ok, presupunand prin absord ca avionul a lovit pentagonul...unde e wreckage-ul???ca da-l incolo nu se vaporizeaza...nu a intrat prin cladire (singurul damage important era o gaura de marimea unui light aircraftla un nivel mai apropiat de sol), in sus nu s-a dus, in spate iarasi nu s-a dus. s-a defazat cu frame-urile camerei video si e intr-o alta dimensiune... :lol:
ha..beton special & crap la structura exterioara. lol aia e o cladire cu design special, normal, cu layere de securizare pe orizonatala spre interior, dar partea vitala si super protejata e in subteran, nu la primul zid. ah, da o fi construit sa rezite unor grenade & stuff . e primul lvl de aparare, contra armelor usoare si medii, explozibil usor..etc. daca un avion din ala a explodat cateva etaje integi din wtc la impact, lua macar o halca importanta si din pentagon. dar unde e coada avionului, caci in mai toate accidentele aeronautice pe care le-am vazut pana acum coada e singura intacta..de fapt se stie ca e cea mai sigura zona din avion, black boxurile sunt tot acolo, si chiar a foast un caz mediatizat cu o stewardeza care a scapat dintr-un accident aviatic, pt ca era acolo (paturile lor sunt localizate, surpriza, tot in coada avionului)...deci unde e restul avionului...
3. in combat cu 2. .. daca e zona securizata, super ultra mega, care a rezistat la ditamai avionul (care nu se regaseste pe nicaieri) de ce a produs debris in exterior. nu trebuia sa faca nimic, ci sa reziste si socurilor interioare, logic, mult mai mici, energia impactului fiind disipata de jur imprejur.
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop

:: LED designs ::

Înapoi la “Diverse”