as dori sa stiu daca este cineva pe forum care are o astfel de masina.
vreau sa facem un schimb de impresii despre comportament fiabiliate si altele.........
a mea are 110 cp si are senso-drive.
c3 pluriel 1.6 16v
Moderator: Echipa Tehnica
sa stii ca atunci cand am luat-o (acum vreo luna) se prelingeau cateva picaturi pe la imbinarea dintra montanti dar numai daca puneai jetul de la spalatorie insistent in acel loc sau daca rulai cu peste 100 km /h si ploua tare.
dupa un drum pana la Padina (Bucegi) 60 km de macadam destul de dur si dupa ce am decapotat-o total o data cred ca am prins mai bine clemele de prindere si nu mai sunt probleme.
dupa vijeliile din weekend nu am gasit nici o piacatura de apa in ea.
pe de alta parte cine spune ca niciodata ..... fie ca e citroen sau bmw sau orice alta marca minte. este imposibil ca dupa un anumit rulaj sa nu apara pori sau chiar gaurele prin garnituri .
in rest sunt incanta la max. de masinuta.
dupa un drum pana la Padina (Bucegi) 60 km de macadam destul de dur si dupa ce am decapotat-o total o data cred ca am prins mai bine clemele de prindere si nu mai sunt probleme.
dupa vijeliile din weekend nu am gasit nici o piacatura de apa in ea.
pe de alta parte cine spune ca niciodata ..... fie ca e citroen sau bmw sau orice alta marca minte. este imposibil ca dupa un anumit rulaj sa nu apara pori sau chiar gaurele prin garnituri .
in rest sunt incanta la max. de masinuta.
-
- Pro Motor Rm.Valcea
c3 pluriel
este din 2004.
da se decapoteaza electric, total, plafonul care este din prelata.
am decapotat-o integral dar cei 2 montanti pe care ii desfaci trebuie sa-i pui undeva (garaj, casa), nu au loc in masina.
dupa greul drum de la Padina (60 km de macadam greu) cred ca imi troncane o bucsa sau bieleta, nu stiu....
daca are cineva un mecanic bun de citroen in Bucuresti (eu locuiesc in Ploiesti si muncesc in Buc.) recomandati-mi unul.
ma intereseaza si un distribuitor de piese de schimb (consumabile service ptr. o revizie), filtre, placute.......... la pret bun.
sistemul audio, desi este Clarion, ma cam supara pe macadam , cam sare cd-ul....., probabil este un model ai vechi care nu are memeorie interna sau ce sistem o fi care reda piesa in continuare 10-20 secunde.
in rest toate bune.
drept este ca la ce pret am luat-o eu...............
an 2004, 20.500 km, luata din reprezentanta, 7.100 euro......???????
noua cu dotarile de pe ea 19.380 euro.
da se decapoteaza electric, total, plafonul care este din prelata.
am decapotat-o integral dar cei 2 montanti pe care ii desfaci trebuie sa-i pui undeva (garaj, casa), nu au loc in masina.
dupa greul drum de la Padina (60 km de macadam greu) cred ca imi troncane o bucsa sau bieleta, nu stiu....
daca are cineva un mecanic bun de citroen in Bucuresti (eu locuiesc in Ploiesti si muncesc in Buc.) recomandati-mi unul.
ma intereseaza si un distribuitor de piese de schimb (consumabile service ptr. o revizie), filtre, placute.......... la pret bun.
sistemul audio, desi este Clarion, ma cam supara pe macadam , cam sare cd-ul....., probabil este un model ai vechi care nu are memeorie interna sau ce sistem o fi care reda piesa in continuare 10-20 secunde.
in rest toate bune.
drept este ca la ce pret am luat-o eu...............
an 2004, 20.500 km, luata din reprezentanta, 7.100 euro......???????
noua cu dotarile de pe ea 19.380 euro.
c3 pluriel
nu stiu un nr.de tel. alacestuia.
te rog sa-mi dai acest numar daca il stii.
el este mecanic sau are magazin de piese?
te rog sa-mi dai acest numar daca il stii.
el este mecanic sau are magazin de piese?