am vazut subiectul cu loganul si m-am gandit sa va spun shi eu ca ma sacaie cel mai mult in trafic.....autobuzele si tramvaiele.
eram acum cateva zile pe o strada cu 3 benzi pe sens, pe banda a 2 a iar pe a 3 a era un autobuz...toata bune si frumoase....autobuzul mergea in paralel cu mine pana cand m-am trezit cu autobuzul la 2 metri de mine, s-a bagat de pe banda a 3 a pe prima pe o distanta de cativa metri si a oprit pe 2 benzi in statie. cand am ajuns la capatul liniei si am coborat sa vorbesc cu soferul am fost intampinat cu injuraturi shi amenintari din partea respectivului si a colegilor lui.
transportul in comun
Moderator: Echipa Tehnica
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
atat pot! ...
nu este de mirare de ce le taie toata lumea calea ...
nu are sens oricum sa discuti cu ei ... pentru ca nu ai cu cine si in plus autobuzul are cu "catvea" mai multe tone decat tine ...
asta este romania in care traim ... din pacate
partea buna este ca daca ne dam seama ce nu merge si punem toti umarul poate fi mai bine ...
pana atunci, spor la treaba si atentie la autobuze...
nu este de mirare de ce le taie toata lumea calea ...
nu are sens oricum sa discuti cu ei ... pentru ca nu ai cu cine si in plus autobuzul are cu "catvea" mai multe tone decat tine ...
asta este romania in care traim ... din pacate
partea buna este ca daca ne dam seama ce nu merge si punem toti umarul poate fi mai bine ...
pana atunci, spor la treaba si atentie la autobuze...

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Re: transportul in comun
low scrie:am vazut subiectul cu loganul si m-am gandit sa va spun shi eu ca ma sacaie cel mai mult in trafic.....autobuzele si tramvaiele.
eram acum cateva zile pe o strada cu 3 benzi pe sens, pe banda a 2 a iar pe a 3 a era un autobuz...toata bune si frumoase....autobuzul mergea in paralel cu mine pana cand m-am trezit cu autobuzul la 2 metri de mine, s-a bagat de pe banda a 3 a pe prima pe o distanta de cativa metri si a oprit pe 2 benzi in statie. cand am ajuns la capatul liniei si am coborat sa vorbesc cu soferul am fost intampinat cu injuraturi shi amenintari din partea respectivului si a colegilor lui.
Mare adevar graiesti. De mijloacele de transport in comun, de taximetristi, de dubite si de masinile de firma sa te feresti ca

- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
si eu era sa o patesc in bucuresti ...
de atunci ... vad un autobuz ... atentie sporita ...
nu cred ca se va face ceva in sensul asta, din pacate decat daca sibiectul ajunge de fapt o dezbatere publica meditizata intens ..
pana atunci ... ei se considera a fi un fel de dumnezei ai soselelor in mediile urbane ...
ramania pamant romanesc ... !
de atunci ... vad un autobuz ... atentie sporita ...
nu cred ca se va face ceva in sensul asta, din pacate decat daca sibiectul ajunge de fapt o dezbatere publica meditizata intens ..
pana atunci ... ei se considera a fi un fel de dumnezei ai soselelor in mediile urbane ...
ramania pamant romanesc ... !

Dan
oricum mi-am luat masina de frica mersului cu tramvaiul :
-mi-am spart capul
-am reusit sa imi fisurez cateva coaste
-am avut o ruptura de menisc+o gramada de alte chestii rupte iar acum dupa 6 ani tot am niste dureri groaznice cand se schimba vremea
.....traiasca transportul in comun al sacilor cu cartofi
-mi-am spart capul
-am reusit sa imi fisurez cateva coaste
-am avut o ruptura de menisc+o gramada de alte chestii rupte iar acum dupa 6 ani tot am niste dureri groaznice cand se schimba vremea
.....traiasca transportul in comun al sacilor cu cartofi
in schimb in bucale ferea de masinile de firma, mai ales cele de curierat rapid. oricum, bucurator e faptul ca de la o vreme au inceput sa inscriptioneze pe spate numarul de telefon la care suni la firma sa ii reclami pe tembeli. taximetristii ii imparti in doua, unii de treba, altii de-a dreptul idioti
de pietoni nu mai zic nimic... chiar daca noul cod rutier vine cu o usurare, chiar daca legal nu mai raspunzi din moment ce despteptul era in mijlocul drumului beat, totusi...
de pietoni nu mai zic nimic... chiar daca noul cod rutier vine cu o usurare, chiar daca legal nu mai raspunzi din moment ce despteptul era in mijlocul drumului beat, totusi...
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nu mai raspunzi daca circulai regulamentar (asta inseamna inclusiv iarna cu 50 la ora pe gheta), altfel tot infractor esti. Oricum presimt aranajamente tipic romanesti: mutari de treceri de pietoni, micsorat viteze la expertiza, etc. oricum pensionarii vor trece tot pe unde le vine.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!