As dori sa achizitionez un laptop de la o firma din Bucuresti, i-mi cer sa introduc bani intru-un cont, mi-au trimis o Factura Proforma, dar nu prea am incredere, la toate firmele de la care am cumparat de pe internet plateam cand primeam coletul ,dar la ei faza asta se plateste cu 2% din valoarea coletului+cheltuielile de transport .
Intrebarea este daca stiti cat sunt de corecti , daca stiti ceva despre ei,adresa de internet este www.novashop.ro, firma SC INTERNOVA CONSULTING GRUP SRL, str. Aleea Florin Ciungan, nr.7
Pot oare sa am incredere in ei?
Ma puteti ajuta.
Moderator: Echipa Tehnica
- florin_budea
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Eu zic sa stai cuminte. In primul rind pentru ca banuiesc ca se gasesc si la tine in oras laptop-uri. In al doilea rind eu nu am auzit de sistemul asta de plata.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
ce a zis nicum ar fi 1..
si 2: eu nu am auzit de astia pana acum ....
asa ca mai bine cauti unul la ceva magazin mai aproape de tine pe care sa il si vezi inainte ...
nu prea imi plac chestiutele astea...
si daca tot vorbim de calculatoare: te-ai gandit cum anume se procedeaza in cazul in care apare un defect .. ?
garantia cum poate fi efectuata si in ce timp ... ?
si 2: eu nu am auzit de astia pana acum ....
asa ca mai bine cauti unul la ceva magazin mai aproape de tine pe care sa il si vezi inainte ...
nu prea imi plac chestiutele astea...
si daca tot vorbim de calculatoare: te-ai gandit cum anume se procedeaza in cazul in care apare un defect .. ?
garantia cum poate fi efectuata si in ce timp ... ?
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
sunt oki cei de la novashop!
in al doilea rand ai putea sa vb cu cei de la www.emag.ro il aduc acasa fara taxe de transport!
in al doilea rand ai putea sa vb cu cei de la www.emag.ro il aduc acasa fara taxe de transport!
- florin_budea
- pasionat