Din cate stiu eu, Radeoanele au o calitate a imaginii mai buna decat NVIDIA. Iar daca lucrezi pe 2D nu prea te intereseaza accelerarea 3D, aspect la care in mod sigur FX 5200 nu sta prea grozav, dar nici 9200 nu straluceste. Eu personal as merge pe mana Radeonului 9200, despre care stiu din auzite ca ar avea o calitate a imaginii mai buna, lucru care conteaza in aplicatiile Office si CAD 2D de are ai tu nevoie. Daca poti, fa o proba inainte cu ambele placi grafice si vezi care-ti place mai mult.
In privinta HDD-ului s-ar putea sa poti rezolva problema cu un adaptor. Ma tem ca HDD-urile de notebook au conectori diferiti fata de HDD-urile desktop, dar foarte probabil sunt compatibile pin la pin, daca HDD-ul e ATA. Intreaba la un magazin de specialitate sau poate iti vor raspunde colegi pe forum care sunt mai in tema.
Incearca sa faci rost de alcool izopropilic ca sa cureti cat mai bine pastila procesorului inainte de a monta cooler-ul pe el. Nu stiu daca te orbeste, cert este ca are un miros puternic si risti sa te "imbeti" ca un aurolac daca stai prea mult cu nasul in recipient

. Evident, nu incerca sa-l bei pentru ca alcoolul izopropilic se vinde de regula in sticle cu concentratie de cel putin 99%. S-ar putea sa-ti fie fatal

De curatat insa se achita cu brio. E excelent.
Daca faci rost de o pasta mai buna, pune doar o picatura. Eu am si intins picatura de pasta intr-un strat subtire si uniform pe toata suprafata pastilei si am eliminat surplusul de pasta inainte de a instala cooler-ul . Dar poti sa pui doar o picatura pe centrul pastilei care oricum se va intinde in momentul in care vei fixa cooler-ul.
Fluctuatia aceea de temperatura s-ar putea datora diferentei de incarcare a procesorului la momente distincte de timp. Daca poti, incearca sa urmaresti si incarcarea procesorului in paralel cu variatia temperaturii.
Bafta si tine-ne la curent cu progresele tale.