MATERIALE PROMOTIONALE
Moderator: Echipa Tehnica
- sorin69
- pasionat
- Masina: Citroen C-Eysee Exclusive 1.6 VTI 115 CP Euro 6
- 2: Fost posesor Citroen C3 Cool Air, an 2006
MATERIALE PROMOTIONALE
Vreau sa stiu daca pot gasi materiale promotionale cu sigla CITROEN(brelocuri, sepci, tricouri, diverse).
YOU"LL NEVER WALK ALONE
Da. Gasesti la reprezentanta ATS din Barbu VAcarescu. Din ce stiu eu o seapca e in jurul a 40 RON. Am mai vazut un tricou. Problema este ca nu au decat un singur model de tricou si unul de sapca. Nu prea ai de unde alege, si in plus tricoul poate avea un anume imprimeu (exC3 Pluriel) asta le-am vazut eu si am ceva vizite pe la ATS din Barbu Vacarescu.
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen
Am aflat de la ATS ca, la comanda, iti aduc orice vrei cu sigla Citroen, din Franta. Problema este ca nici macar pe citren.fr nu gasesti lista completa a accesoriilor. Cu ceva vreme in urma am gasit un pdf complet pe ciroen.co.uk, cu fotografii si detalii (inclusiv codul produsului, ca stii ce trebuie sa comanzi).
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
@sake: daca folosesti cautare pe forum vei mai gasi un subiect inceput de mine cu aceeasi tematica ... eu am renuntam la a cumpara / face comanda la ATS pentru ca preturile mise par infernal de mari...
in schimb, un coleg de-al nostru, tartorul, are op firma care produce imprimeuri pe ce anume vrei tu (sepci, tricouri, salopete) si cu ce vrei ...
cu sigla, cu nume ... cu ce vrei ...
eventual ia legatura cu el si poti rezolva toate aspectele astea intr-o maniera rezonabila si la un pret corect
in schimb, un coleg de-al nostru, tartorul, are op firma care produce imprimeuri pe ce anume vrei tu (sepci, tricouri, salopete) si cu ce vrei ...
cu sigla, cu nume ... cu ce vrei ...
eventual ia legatura cu el si poti rezolva toate aspectele astea intr-o maniera rezonabila si la un pret corect
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
-
- pasionat