Basescu suspendat!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Basescu suspendat!

Mesajde eugenro2001 » Joi 19-Apr-2007 14:54

Cu 322 voturi pentru si 108 contra, Basescu a fost suspendat.

Info pe www.realitatea.net

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Joi 19-Apr-2007 15:08

sincer, nu0mi sariti in cap pentru asta, as fi vrut sa ramana basescu si sa plece idiotul ala de motocicleanu

pana la urma tara asta are fix un parlament care o reprezinta.

nulitati!
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

B-01-DRC
pasionat

Mesajde B-01-DRC » Joi 19-Apr-2007 16:17

E nasol. Practic, Parlamentul Rosu imi anuleaza mie votul dat Marinarului. Oricum, diseara voi in Piata Universitatii.

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Joi 19-Apr-2007 16:20

aveti grija cu piatauniversitatii!
umbla pe aici zvonul (un coleg mi-a spus) ca jandarmeria si politia comunitara ar fi dat deja amenzi pentru cei care deja erau adunati in piata universitatii.
asa ca putina precautie din acest punct de vedere ..

oricum "marinarul" a fost singurul care a avut curajul sa aseze comunismul alaturi de nazism si pentru asta si-au pus in cap sa-l matraseasca .. sa-l dea jos ..

sa ramana doua genii in a conduce tara ..
vacaroiu=bauturoiu si tariceanu=motocicleanu.

sila imi este!!!1 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Dan

Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

retro
pasionat
Masina: Xantia II 1.8i 16v
2: C5 II 2.0i

Mesajde retro » Joi 19-Apr-2007 16:58

Subiectul e sensibil si tare nu-mi doresc ca discutiile de pe forumul nostru sa se inflameze.

mars2k
pasionat

Mesajde mars2k » Joi 19-Apr-2007 16:58

B-01-DRC scrie:Oricum, diseara voi fi in Piata Universitatii.

Nu te duce cu Citroenul :twisted:

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 19-Apr-2007 17:08

Basescu e un betiv, curvar, fost marinar si fost securist-comunist.
Credeti ca merita atata devotament?

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Joi 19-Apr-2007 19:21

pai nu prea merita; singurul care a fost mai integru a fost constantinescu, dar degeaba;
acuma sincer, hai sa vedem cine poate candida:
- becali, o nulitate
- vadim, un nebun
- geoana, un prostalau
lista o puteti continua voi; si.... poate are cineva o idee care ar fi un bun presedinte; eu sincer l-as fi vrut pe stolo in locul lui base in 2004, dar acesta s-a inbolnavit subit :shock: ; acum.... cred ca nu am pe cine sa aleg din gloata aia de hoti, nebuni si prostovani.

Adrian
pasionat

Mesajde Adrian » Joi 19-Apr-2007 19:30

paco scrie:Basescu e un betiv, curvar, fost marinar si fost securist-comunist.
Credeti ca merita atata devotament?

Cine se crede neprihanit sa arunce primul cu piatra!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Joi 19-Apr-2007 21:13

Adrian scrie:Cine se crede neprihanit sa arunce primul cu piatra!

Ce raspuns ti-ai dori la asta?! Mie imi vine sa pun mina pe arma, nu pe pietre, si da, ma aflu in situatia de a avea acest drept. Eu nici macar regulile de circulatie nu le incalc (decit pe cele cu privire la viteza - uneori), ca sa nu mai vorbesc de altele mai grave (evaziuni, jmecherii, shmenuri, bisnitarii, inselatorii si alte minuni). Deci mie dati-mi un trib de politicieni care sa ma creada Dumnezeu, si-o mitraliera, ce pana mea?! ( (C) Parazitii/Cheloo 2006 - Operatiunea Cur Pansat).

++:
Aici ar fi o droaie de discutat, pot apare o droaie de puncte de vedere, cum ar fi:

1. L-au suspendat pe presedinte, eu poate nu vreau. Pe cine reprezinta aia din parlament?
2. cind am votat presedintele am votat omul, cind am votat gloata din parlament am votat un partid care si-a pus el acolo oamenii pe criterii cu totul altele decit "vreau si eu sa fac ceva bun pentru tara asta!".
3. Toti care ajung lideri de seama in politica au ceva in neregula in spatele lor: trecutul pe vremea lui ceasca, afacerile din ultima vreme care i-au propulsat in topuri financiare si de influenta, etc etc etc. Eu acuma ca cetatean care-mi vad de treaba mea (pina la un punct, cind 'oi pina mina pe arma) ce sa fac?! Sa stau sa vad cum se demasca unii pe altii si implicit isi taie macaroana (ceea ce ar fi minunat)? Sau sa-mi para oare bine ca motociautotaxeanu poa' sa se aseze in fotoluil lui prim-minsterial si sa rasufle usurat (pentru un timp) - asta daca as fi penelist, panamea? Sau sa-mi para rau - asta daca as fi pedist sau basist?

Asa ca am impresia ca voi afisa aceeasi durere-ntre picioare ca si pina acum si voi continua sa-mi planuiesc lovitura de stat asteptind ca intre timp sa mai dispara dintre hoti, prostalai, nesimtiti si alte categorii care traiesc din taxele si impozitele platite de noi si eventual din fondurile FARE cu care ar fi trebuit sa ni se intimple o droaie de proiecte frumoase si la o scara mai mare decit se intimpla acum cu banii ramasi.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 19-Apr-2007 22:42

de la mineriade incoace este cel mai urat lucru care se putea intampla pe scena politica...sa genereze asa o ruptura cu aliatii lui (nu este prima oara in pozitia de a distruge o alianta si a submina un partid) astfel incat sa-si puna in cap 75% din parlament si sa naseasca o alianta PNL-PSD-PRM?!

dant totusi ai putea sa eviti injuriile, asa cum il injuri tu pe tariceanu il pot injura de 10 ori mai tare altii pe basescu, daca impartim o foaie in doua si scriem intr-o parte vorba lui paco betiv, curvar, securist, geamparale, drink&drive, ALRO, ART CONSTRUCTII, Mihaileanu, Udrea, LUXTEN, Elenutza si la Tariceanu scriem Patriciu, biletele, camarila, accident, APIA, taxe unde ajungem? care-i rau si care-i bun? in capul cui se sparg toate oalele?
I-am votat pe amandoi pentru ca am crezut ca vor face ceva dar dezamagirea este imensa, nu as mai da votul meu nici unuia dintre ei acum si asta inseamna ca mi-am epuizat orice optiune de vot si risc sa ingros randurile ignorantilor si nesimtitilor.

Azi in Piata lipseau doar niste steaguri si acvile (sau dupa preferinte portrete, seceri si ciocane), o mustacioara pe oala si ajungeam exact la ... istorie. Bine ca nu-s tzigan, evreu, comunist sau intelectual ca se anunta o frumoasa dictatura, chit ca de stanga sau de dreapta, oi negre se vor gasi mereu.
Cosmin
high energy music expression

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 20-Apr-2007 00:44

Mie mi-a placut cand il alergau aia pe nemernicul de Gusa. Un mosulica chiar ii scapase una :lol: . Frate dar cat tupe poti sa ai(sau e prostie) sa te duci in mijlocul unor oameni care s-au rezolvat ca Basescu e suspendat.
CHiar imi pare rau ca nu l-au incalecat aia un pic..

B-01-DRC
pasionat

Mesajde B-01-DRC » Vin 20-Apr-2007 08:42

E o aberatie ce se intampla. Vorbim de o suspendare strict politica, rezultata din cauza ca Base si-a bagat nasu' pentru unde nu trebuie. Si a stricat apele multor nesimtiti...multor baieti destepti.
Pe de alta parte, o rezolvare violenta nu exista. Se rezolva cu stampila, astfel:
Pasul unu: Vot de confirmare pentru Base la referendum (nu cred ca isi va da demisia si bine face);
Pasul doi: Probabil ca dupa confirmarea referendumului, Base va face si el un referendum pentru votul uninominal - votati pentru adoptarea acestui sistem;
Pasul trei: Vom avea grija ce votam cand se va trece la votul uninominal. Oameni ca Nea Cacaroiu, Geoana, Vadim, Bolcasm Crin Antonescu, etc. nu au ce cauta in forul suprem al Romaniei.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 20-Apr-2007 08:52

Daca Udrea nu a fost comandata politic sa faca tot ceea ce a facut pana acum, ea are o mare parte din vina pentru toata telenovela asta!

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Vin 20-Apr-2007 08:53

Imi e cam teama de vot uninominal la romani. Nu dati inca cu bata ca va explic de ce. La ce cultura detinem o sa vedem un parlament de manelisti (minune, vijelie etc) ca de, romanul pe astia ii iubeste.

Înapoi la “Diverse”