Pro sau Contra Base !?
Moderator: Echipa Tehnica
Nu intra in atributiile presedintelui:
-sa conduca beat prin oras;
-sa vorbeasca cu ziaristii ca la usa cortului (vezi cazul gaozarului);
-sa scoata biletele din maneca numai cand crede el ca isi poate lovi partenerii politici;
-sa tina pe langa Cotroceni o cocota blonda care face afaceri oneroase pe bani publici.
-sa creasca un boc pe langa palat.
Lista ar putea continua dar deja imi e sila. Marinarul a primit ce a semanat.
-sa conduca beat prin oras;
-sa vorbeasca cu ziaristii ca la usa cortului (vezi cazul gaozarului);
-sa scoata biletele din maneca numai cand crede el ca isi poate lovi partenerii politici;
-sa tina pe langa Cotroceni o cocota blonda care face afaceri oneroase pe bani publici.
-sa creasca un boc pe langa palat.
Lista ar putea continua dar deja imi e sila. Marinarul a primit ce a semanat.
Fun Citroen
-
- pasionat
Desi CTP a fost pe dinafara cu editorialul de ieri (I think he's on PSD's payroll),
a scris o chestie tare, pe un ton usor demagogic, dar ca anecdota, merita citata:
"Cine ridica Securitatea (a se citi SRI, SIE etc), de Securitate va muri!"...
In 'The Good Shepherd', DeNiro zice o chestie interesanta, pe care eu o voi extrapola
intr-o verba universalis... 'orice serviciu de informatii al unui stat, secret sau nu, trebuie
sa constituie ochii si urechile acelui stat, si nu sa devina sufletul sau...' aici a gresit 'securistul Basescu',
asa cum ii dicta profetic 'securistul Voiculescu'...
a scris o chestie tare, pe un ton usor demagogic, dar ca anecdota, merita citata:
"Cine ridica Securitatea (a se citi SRI, SIE etc), de Securitate va muri!"...
In 'The Good Shepherd', DeNiro zice o chestie interesanta, pe care eu o voi extrapola
intr-o verba universalis... 'orice serviciu de informatii al unui stat, secret sau nu, trebuie
sa constituie ochii si urechile acelui stat, si nu sa devina sufletul sau...' aici a gresit 'securistul Basescu',
asa cum ii dicta profetic 'securistul Voiculescu'...
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
Clar, nu a reusit decat sa radicalizeze si mai mult pozitiile in societatea romaneasca: cei care sunt "pro" nu se incurca de un asemenea detaliu (ba chiar exulta!) iar cei "contra" se revolta si mai mult. Ce ma ingrijoreaza pe mine este continuarea perioadei de instabilitate politica dupa ce va fi reconfirmat pe 20 mai - eveniment ce va coincide cu mai multe fluctuatii la bursa, retrageri de investitori sau scaderi de rating de tara decat acum.
Personal nu cred ca parlamentul sa il mai suspende la anul, tinand cont de apropierea momentului electoral - care sigur va consta intr-un vot uninominal. Mizez pe un parlament viitor mult mai echilibrat in sensul dezbinarii pro si contra Basescu, ceea ce va duce la si mai multa instabilitate politica, la un guvern slab si la lipsa unor decizii economice curajoase.
Personal nu cred ca parlamentul sa il mai suspende la anul, tinand cont de apropierea momentului electoral - care sigur va consta intr-un vot uninominal. Mizez pe un parlament viitor mult mai echilibrat in sensul dezbinarii pro si contra Basescu, ceea ce va duce la si mai multa instabilitate politica, la un guvern slab si la lipsa unor decizii economice curajoase.
Fugiti ca e mare miting duminica, sa-l sustineti...poate mai aduce si Condescu niste ortaci, mai bateti si voi niste fraieri, faceti niste valuri, ca-n vremurile bune in iunie '90...sa ne mai creasca rating-ul de tara.
ha ha, am uitat mitingul e in Piata Constitutiei, ce ironie...
ha ha, am uitat mitingul e in Piata Constitutiei, ce ironie...
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression