vin americanii

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

vin americanii

Mesajde dj01fad » Mie 02-Mai-2007 22:41

cred ca ati vazut stirile de azi.... s-a aprobat sederea trupelor americane pe teritoriul ro, si s-a suplimentat pentru inca 500 de soldati... si acordul s-a semnat pe 10 ani; una dintre chestii e ca 'aliatii' pot sa se foloseasca de trupele noastre daca au nevoie; eu cel putin asa am cam priceput de la stiri;
ce parere aveti de asta? detalii....

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 02-Mai-2007 23:29

super nasol :lol: ...
i-am vazut in kogalniceanu ultima data, au epuizat stocul de bautura din comuna la prima permisie, apoi ii alerga politia militara prin boschetzii din parc sa-i stranga sa-i duca inapoi...si erau cam recalcitranti.

pe de alta parte au dat de lucru la cateva firme de constructii (nu oricare, stati linistiti) si localnicii au mai gasit cate ceva de lucru, ceea ce-i bine.

cam toate produsele alimentare (si in special bauturile) s-au scumpit iar toate fufele din zona visau si alergau dupa maciuca de american.

pe de alta parte au investit in baze si in infrastructura si au dat uneori exemplu de organizare si eficienta.

mari parti din statiunile de pe nordul litoralului (mamaia-navodari) vor deveni off-limits, inclusiv plajele cred...oricum hotelierii riscau falimentul datorita zarzavagiilor

ce e pacat e ca li se da totul pe tava, gratis, in vreme ce alte tari au stiut cum si cat sa negocieze si ceea ce este cu adevarat trist e ca au venit cu 60 DE ANI MAI TARZIU, cand nu prea mai aduc vreun folos.
Cosmin
high energy music expression

Dan Popa
pasionat

vin americanii

Mesajde Dan Popa » Joi 03-Mai-2007 07:12

In concluzie, ce pacat ca nu au facut toate pe care le spui de acum 60 de ani !!

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 03-Mai-2007 14:18

Pai e foarte nasol... ginditi-va ca in armata americana ajung toti ratatii, care nu mai au alta sansa. Si mai ginditi-va la mentalitatea lor fata de noi.
E nasol din multe puncte de vedere: romanii vor deveni carne de tun sau robotei pentru munca de jos, in bazele lor romanii nu au acces decit unde vor ei si cind vor ei, iar oricum clauzele acordului banuiesc ca sint total defavorabile noua. Grecii au stiut sa se vinda mult mai bine, iar personal nu cred ca Gheorghiu-Dej a murit ca sa schimbam cizma ruseasca cu aia americana.
Uitati-va ce musamalizari grosolane au facut americanii de fiecare data cind vreun trupete de-al lor a dat-o in bara, inclusiv accidente mortale. Sa ne aducem aminte de Teo Peter? De pensionarul din Constanta care a murit calcat pe trecerea de pietoni?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

kata
pasionat

Mesajde kata » Lun 07-Mai-2007 09:02

super nasol...
baze militare sa ne luptam cu cine?
parca vad ca ne trezim ca ne taie rusii gazu :D

Înapoi la “Diverse”