Ai putea pati asta chiar TU !!!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Teo-Onesti
pasionat

Ai putea pati asta chiar TU !!!

Mesajde Teo-Onesti » Dum 20-Mai-2007 21:54

In seara asta,pe la ora 22,in drum spre casa,am avut o intamplare ciudata.Mergand pe centura Onestiului,la un moment dat m-am intersectat cu un jeg de camion dintr-ala romanesc(DAC) din care a cazut o piesa de metal de vrea jumate de kilogram care s-a izbit cu putere in masina mea.Am oprit imediat sa vad ce s-a intamplat si am vazut numai ulei pe jos.Am crezut ca s-a spart vreo conducta dar am luat cu degetul si am mirosit si am vazut ca e ulei de cutie.Mi-a spart cutia de viteze !!!M-am dus dupa nenorocit,care ,normal,nu a recunoscut.Ce ziceti, am vreo sansa sa-mi dea asigurarea sau sa-mi repar cumva dauna?Oricum,acum imi dau seama cat de aproape de moarte trecem in fiecare zi pe drumurile din Romania!Ma gandesc daca piesa aia ricosa in habitaclu cu viteza aia...Eram cu sotia...

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Dum 20-Mai-2007 22:15

in primul rand trebuie sa te duci la politie pt constatare si reclamatie,ai notat nr de inmatriculare?

Teo-Onesti
pasionat

k

Mesajde Teo-Onesti » Dum 20-Mai-2007 22:20

M-am dus dupa el,i-am luat nr deinmatriculare,am gasit si piesa de metal care mi-a izbit masina si am luat-o,am fost si la un bar din apropiere si am luat datele barmanului care a vazut toata faza pt ca au sarit scantei iar piesa a ricosat la el in bar.

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Dum 20-Mai-2007 22:41

daca ai si martori este ok, se rezolva.Ai grija sa depasesti 24 de ore de la producerea accidentului.

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Lun 21-Mai-2007 01:28

sa ii ceri si daune pentru suferinte emotionale la sotie daca face pe nebunul :x :x
sanse ai mari de tot daca ai si piesa ai si martorul :!:

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 21-Mai-2007 16:31

Ce nemernici... cara metale, fara sa le asigure. Niste idioti. Ai dreptate... trecem pe linga moarte de prea multe ori pe zi.
Daca nu iti da asigurarea aluia, atunci poti sa il dai in judecata si ai putea obtine chiar mai mult, dar e posibil sa dureze ceva.

Se muta la Diverse, ca sectiune de accidente nu avem (si nici nu imi doresc una).
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Lun 21-Mai-2007 16:40

Teo, imi pare rau sa aud de asta .. cu siguranta poti sa o rezolvi .. si la circulatie, pentru ca idiotul ala pune in pericol circulatia pe drumurile publice si chiar daca te constitui in parte civila in proces, insa atunci o "ia" mai rau decat ata ca ajunge sa platesaca in afara de daune si penlitati si cheltuielile de judecata

e ca dracu faza ... :( :(
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Teo-Onesti
pasionat

b

Mesajde Teo-Onesti » Mie 30-Mai-2007 21:53

Slabe sunt sansele de rezolvare.Mi-au spus la politie ca nu intra in tipicul unui accident si8 sa fac o cerere la comandant sa-l gaseasca pe individ,sa-l pot da in judecata...etc...Nu prea am timp de asa ceva.Deja am schimbat cutia....Aveam una in boxa...

yo3fuu3
simpatizant

Mesajde yo3fuu3 » Mie 06-Iun-2007 22:21

de asta se intimpla asa ceva,ca pagubitii nu au timp,nu ii intereseaza,ramin doar sa se plinga si atit,baga mina in buzunar si trec mai departe.tipic romanesc!si eu am invatat ceva dupa ce mi-a sters bara un taximetrist si a fugit,iar politia nu a avut cum sa-l gaseasca(nu avea tel la o presupusa adresa,masina era a lui,si era colaborator,si figura cu 3 buletine,unul expirat,altul deteriorat,altul furat):daca o sa fiu si eu in postura de a lovi pe cineva,plec si la revedere,sa ma gaseasca,nu recunosc nimic,si astept sa ma dea in judecata.e singura cale legala,si incredibil de timpita!
C5 2 din 2005 1.6hdi 9hz

keos
pasionat

Mesajde keos » Sâm 09-Iun-2007 09:25

Trebuie sa recunoasteti totusi ca modalitatea cu judecata este buna ca se poate aplica si daune morale, din nefericire nu exista inca o procedura bine pusa la punct.

De exemplu ar trebui ca asigurarea sa-ti plateasca reparatia si dupa acea sa dea in judecata pe individ sa recupereze banii (si in felul asta sa nu-ti creasca nici tie cuantumul de asigurare).

Înapoi la “Diverse”