Intalnirea de primavara a .... trabantistelor

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Draku
pasionat

Intalnirea de primavara a .... trabantistelor

Mesajde Draku » Mar 08-Mar-2005 18:28

Poate ati citit prin presa, dar va spun si eu:
Duminica, 6 martie 2005, s-a comis intalnirea membrelor Clubului Trabantistelor, care au aniversat 5 ani de la infiintarea acestuia...
Probabil din cauza ca vremea a fost destul de rece si ele s-au temut de o participare restransa (sau poate chiar e o apropiere de noi...), am fost invitati si noi, baietii din Clubul Trabantistilor www.trabi.ro (deh, deocamdata cred ca ne incadram la legea aia cu discriminarea.... :lol: ), ca sa fim mai multi participanti.
Cert este ca ne-am intalnit, ne-am plimbat prin oras, s-au organizat ceva probe de indemanare in poligonul scolii ACR, s-a servit ceai cald, biscuiti, napolitane, pupaturile de rigoare :lol: , etc.
Cine vrea sa vada oarece poze, le gaseste la www.trabi.as.ro
Undeva spre sfarsit, se gasesc cateva poze "de familie" cu membrii "marcanti" ai Clubului Trabantistilor (al nostru), printre care cu mandrie ma regasesc si eu :lol: :lol: :lol:
:twisted:

ideea era ca pasiunea uneste oamenii si char daca vremea nu era f favorabila, s-a intamplat ce s-a intamplat...
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.

Ford_V6
pasionat

Mesajde Ford_V6 » Mar 08-Mar-2005 22:14

LPX-u . . . :lol: :lol: :lol: :lol: un erou al etapelor de indemanare . . .

In alta ordine de idei . . . ceva gagici bune pe acolo ??? merita sa-mi iau trabant sau nu ??? :wink: :wink: :wink:

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Mar 08-Mar-2005 22:18

da, eroul cu roatele in sus.... :lol:
bah, gagici, vreo 3-4 mai rasarite...
in rest, peste 40 de ani, daca te pasioneaza.... :lol: :lol:
si, cu vreo 150-200 de euro te improprietaresti cu un trabant, daca vrei

Ford_V6
pasionat

Mesajde Ford_V6 » Mie 09-Mar-2005 04:46

ma batea gandu sa-mi iau un trabant asa de fun . . . .

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 09-Mar-2005 09:08

Din poze reiese ca intilnirea a avut loc la rondul de la Parcul Carol... apoi prin fata ambasadei chineze (sper sa nu gresesc) si intr-un final apoteotic undeva prin padurea Baneasa, pe linga gradina zoologica (iarasi sper sa nu spun prostii).
Oricum pozele sint un bun exemplu pentru ce se poate face daca ne adunam intr-un club cu acte in regula.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Mie 09-Mar-2005 13:07

Ar trebui remarcat ca daca exista tragere de inima se pot organiza intalniri pe orice vreme. Poate ar fi bine sa tragem niste invataminte....

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Mie 09-Mar-2005 13:34

intr-adevar, intalnirea s-a facut la parcul carol, dar apoi traseul a fost urmatorul: piata unirii, magheru (ce smog la londra.... sa fi vazut cum arata magheru dupa ce am trecut noi... :lol: ), gara baneasa, scoala de soferi a acr (in spatele casei scanteii)
si, dintre toti participantii, numai fetele sunt constituite intr-un club legal (sau nu? nici nu stiu exact, o sa intreb)

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mie 09-Mar-2005 13:35

Asta mai da de gandit si asupra locului de intalnire. Eu nu am nimic impotriva aleii de la Academia de Pol., dar, poate pentru unii e prea departe. De ex., cei de la pejo.ro, de cand si-au fixat ca loc de intalnire la Academia Militara, se intalnesc in fiecare sambata la 16:00.

Ganditi-va si voi la alt loc. Poate gasim ceva mai aproape ca sa fie mai accesibil.

Pe de alta parte, intalnirile in oras au devenit deranjante pentru Politie. Am inteles ca acum 2 sapt. a venit Politia la intalnirea Dacia+Renault, le-a filmat masinile (insistand pe numerele de inmatr.) si i-a imprastiat.

Sa incercam un Parcul Carol?

Ford_V6
pasionat

Mesajde Ford_V6 » Mie 09-Mar-2005 23:26

eram intr-o seara asta vara la intalnire daciaclub la academie si a venit garda asa usor, s-au apropiat si intreaba arogant . . . curse baieti , curse ??? m-am stricat de ras . . .erau numai dacii pe acolo . . . .

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Mie 09-Mar-2005 23:34

aditzu, in legatura cu parcul carol, trebuie sa avem in vedere ca, pe vremea asta nu prea este animatie in parc
insa, pe timp calduros, in parcarea de la intrarea parcului carol, nu o sa mai poti arunca un ac, iti spun din experienta
dupa parerea mea, trebuie un loc mai retras....

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Joi 10-Mar-2005 09:18

Pai, atunci, ne intalnim acum, cat e frig, in Parcul Carol si la vara mergem la gratar la Baneasa (aici urma un imoticon cu doua beri ciocnite).

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 10-Mar-2005 09:36

Parcul Carol nu prea e bun de intilnire, decit daca vrem sa ne intilnim la ore indecente, altfel, parcarea aia e full, mai ales pe vreme frumoasa. Stiu asta pentru ca am lucrat in zona mai bine de 1 an.
Pe de alta parte, aleea de la Academia de Politie are si avantajele ei pentru ca la intilnirile noastre vin si oameni din provincie. Mie personal nu-mi convine pozitia, fac Bucurestiul de la un cap la altul, adica 25 km. Pe de alta parte locatia imi convine ca e linga padure, mai schimb peisajul.
In fata Academiei militare ar fi ok pentru mine, cu conditia sa nu ne suprapunem cu altii (se mai intilnesc acolo cei din daciaclub si pejo) si sa existe disponibilitate din partea celorlalti.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

rainman
simpatizant

Mesajde rainman » Vin 11-Mar-2005 23:18

nicum scrie:Parcul Carol nu prea e bun de intilnire, decit daca vrem sa ne intilnim la ore indecente, altfel, parcarea aia e full, mai ales pe vreme frumoasa. Stiu asta pentru ca am lucrat in zona mai bine de 1 an.
Pe de alta parte, aleea de la Academia de Politie are si avantajele ei pentru ca la intilnirile noastre vin si oameni din provincie. Mie personal nu-mi convine pozitia, fac Bucurestiul de la un cap la altul, adica 25 km. Pe de alta parte locatia imi convine ca e linga padure, mai schimb peisajul.
In fata Academiei militare ar fi ok pentru mine, cu conditia sa nu ne suprapunem cu altii (se mai intilnesc acolo cei din daciaclub si pejo) si sa existe disponibilitate din partea celorlalti.

Daca ne intilnim la Academia Militara, pe o vreme cu soare, trebe sa venim si cu umbrele de soare si apoi sa stam sub ele, pentru ca acolo te bate soarele in cap de te rupe. La padure este mai bine pentru ca mai gasesti un pom sub care sa te ascunzi. E destul de dificil de gasit o locatie unde sa fi si aproape de masini si sa stai si la o masa cu o bere (fara alcool) in fata... :-) Doar daca nu venim fiecare cu scaunele de acasa... si masutza... :-)
Parerea mea...

Înapoi la “Diverse”