Rudas Erno, fostul Âşef al rezidenĂžei de spionaj al Ungariei la Bucuresti, este partener de afaceri cu primul ministru CĂŁlin Popescu TĂŁriceanu la firma H-D CLASIC MOTORCYCLES S.R.L
CPT a Înstrãinat Ungariei bunurile FundaÞiei Gojdu-estimate la aproximativ 4 miliarde de euro, printr-o OrdonanÞã de Guvern ilegalã ºi anticonstituÞionalã.
Se opiniazã existenÞa unor agenÞi de influenÞã În Guvernul României sau În imediata apropiere a primului ministru.
InformaĂžia a fost comunicatĂŁ de Civic Media Âşi preluatĂŁ de Romanian Global News.
CĂÂŁlin Popescu TĂÂŁriceanu- agent de influenĂžĂÂŁ magh
Moderator: Echipa Tehnica
Cãlin Popescu Tãriceanu- agent de influenÞã maghiar?
Pe cine intereseaza ?
S-a mai sesizat presa in legatura cu aceasta instrainare, posibil sa fie adevarata, credeti ca udmr-ul poate fi cumparat la guvernare cu 3 posturi si 5 savarine?
Mai nou am auzit ca doi deputati PNL au fost autorii unei legi care oferea portite pentru instrainarea spatiilor publice (parcuri) in folosul actualilor potentati. Sau sa le spun baieti destepti?
Deci ma cuprinde o scarba profunda cand ma uit la scena politica actuala, am votat numai conventia/alianta, insa la momentul actual am ramas fara optiuni.
La municipale la un tur 2 Vanghelie-Videanu ce mai fac? Ca m-am acrit de borduri asfaltari restaurante costandei si mantzoci ...
Ultima solutie: ma mut din Bucuresti.
Mai nou am auzit ca doi deputati PNL au fost autorii unei legi care oferea portite pentru instrainarea spatiilor publice (parcuri) in folosul actualilor potentati. Sau sa le spun baieti destepti?
Deci ma cuprinde o scarba profunda cand ma uit la scena politica actuala, am votat numai conventia/alianta, insa la momentul actual am ramas fara optiuni.
La municipale la un tur 2 Vanghelie-Videanu ce mai fac? Ca m-am acrit de borduri asfaltari restaurante costandei si mantzoci ...
Ultima solutie: ma mut din Bucuresti.
Cosmin
high energy music expression
Cãlin Popescu Tãriceanu- agent de influenÞã maghiar?
off. Si crezi ca la Dilga o sa fie altfel ? Ca sa cumperi ceva acolo tot la primar ajungi.
off Eu ma gandeam ca sunt de exemplu cativa primari prin jurul Capitalei care cand se gandesc la imagine chiar fac ceva util ... In Otopeni si in Balotesti, insa din pacate resedinta de vara e in Moara Vlasiei, unde primarul doarme pe el. Insa cel putin nu mai inghit praful starnit de slugile lui Videanu, nu adorm prin coloane la semafoare, nu rod volanul cand un smecher cu beamveu depaseste coloana pe contrasens etc
Afacerile se pot muta si la suburbie, exista banci si in Otopeni.
Afacerile se pot muta si la suburbie, exista banci si in Otopeni.
Cosmin
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
seridan scrie:nicum scrie:Poti sa ne spui numarul ordonantei de urgenta?
Am citat numai din comunicatul AgenĂžiei Romanian Global News. Nu se precizeazĂŁ numĂŁrul ordonanĂžei.
Atunci poate ne dai un link.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
nicum scrie:seridan scrie:nicum scrie:Poti sa ne spui numarul ordonantei de urgenta?
Am citat numai din comunicatul AgenĂžiei Romanian Global News. Nu se precizeazĂŁ numĂŁrul ordonanĂžei.
Atunci poate ne dai un link.
Ordonanta de Urgenta are nr.183/14 dec /2005.
Daca tastezi pe google - ordonanta de urgenta Gojdu- te poti documenta foarte bine.