eu de exemplu, am fost astazi pe la 2 dimineata la OMV Baneasa. program non-stop, spalatorie tip tunel (perii), programe de spalare de la 12 ron la 18 ron. l-am ales pe cel mai scump, care are si ceruire. personal recomand pe cel de 15 ron, adica spalare completa, inclusiv spalare sasiu (pe dedesubt), care nu prea se mai face pe nicaieri si cred ca e un lucru bun. a iesit foarte bine, a mers repede si nu prea am observat celebrele zgarieturi de la perii de care se fereste toata lumea.
CEL MAI IMPORTANT: fiind o spalatorie automata, nu esti tratat in functie de masina pe care o conduci (si de presupusa spaga pe care o vei lasa

in schimb, nu acelasi lucru as putea spune despre curatarea interioara. sunt acolo doi JEGOSI, care inaintea mea au bibilit un touareg minute in sir, la mine au facut o spoiala de kkt, imi lasasera urme de noroi pe la praguri, nu spalasera parbrizul, mi-au pus la loc covorasele (de mocheta) baltind de apa, in fine, a trebuit sa le dau eu indicatii in fiecare loc lasat necuratat. la final am inteles de ce au dat rasol in halul asta. in spatele meu era un "cetatean roman de etnie rroma", adica un tzigan,

in concluzie, facea 12 ron interiorul, le-am dat 15, mi-au multumit, dar in clipa urmatoare le-am cerut bonul si restul de 3 ron, spunandu-le ca nu mi se pare normal sa le dau eu indicatii pe unde si cum sa curete.