Campanie impotriva nesimtirii! Participati?
Moderator: Echipa Tehnica
conteaza ce facem NOI!!! ca daca toti stam cu mainile in san si ii asteptam pe "CEILALTI" sa se civilizeze, sau MAI RAU, mergem pe principiul " DACA CELALALT E CIOBAN EU DE CE N-AS AVEA VOIE SA FIU?" nu ajungem absolut nicaieri. o sa ramanem tot o adunatura de MINI-BECALI-DAR-CU-MULT-MAI-PUTINI-BANI. 

- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
eu chiar nu blochez intersectiile daca vad ca nu am cum sa traversez, cu toate ca imi iau claxoane si diferite injuraturi pe acest motiv. problema este ca niciodata nu o sa imi lipesc ceva pe masina, pentru ca nu imi place de nici o culoare asa ceva. nici taxa de drum nu o lipesc, si chiar mai mult, mi-am dat jos si scrisurile (emblemele) de pe spatele masinii.
prefer sa merg civilizat,iar daca cineva din spatele meu se intreaba de ce nu intru in intersectie,desi e verde... treaba lui... n-are decat sa moara cu intrebarea asta pe buze. M-am cam saturat de toti ciobanii cu masini,si cu destele pe claxon cum se schimba culoarea semaforului.
In alta ordine de idei, chestia cu stikerul mi se pare o initiativa buna, in principiu... adica ideea e foarte buna, insa nu consider necesar a afsia pe masina... Mai avem si multe alte probleme de trafic.. ce facem, le scriem pe toate pe luneta?
In alta ordine de idei, chestia cu stikerul mi se pare o initiativa buna, in principiu... adica ideea e foarte buna, insa nu consider necesar a afsia pe masina... Mai avem si multe alte probleme de trafic.. ce facem, le scriem pe toate pe luneta?
Relu
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Campania respectiva e binevenita, numai ca e cam putin. Azi de dimineata, in urma ploii de azi noapte nu mai mergea nici un semafor pe traseul meu catre servici. Urmarile nu sint greu de ghicit: fiecare intersectie era blocata.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- pasionat
-
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Daca tot sintem la capitolul campanii, aruncati un ochi si aici: http://parchez.ca/
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!