VOTUL

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Andrei Anghel
pasionat

VOTUL

Mesajde Andrei Anghel » Vin 28-Noi-2008 16:59

Vreau sa va rog sa va duceti la VOT, din urmatoarele motive:
1. (nu stiu pe cati ii intereseaza asta) au murit multi oameni ca sa avem acest drept
2. putina matematica elementara: daca din 10 oameni, 8 sunt scarbiti de situatia politica actuala, baga texte de genul "toti sunt o apa si-un pamant", "oricum nu ma intereseaza" astfel NEPREZENTANDU-SE la vot, iar 2 vor vota PD-L ca e sexi si ca blaga e mare om, PD-L (sau mai rau - PSD) obtine 100% si castiga alegerile. DAR daca dinaia 8 oameni scarbiti, macar 4 ar merge sa voteze ultimile locuri din sondajele de opinie (al'de partidul ecologist), PD-L ar obtine numai 33%!

Prin absenta ta de la vot, cei pe care-i detesti si din cauza carora ti-e sila de tot ce inseamna politica au NUMAI DE CASTIGAT!

va rog... think about it! merci
WLD scrie:la 16v nici o problema nu e minora.

Mishoo
pasionat

Mesajde Mishoo » Vin 28-Noi-2008 17:20

Nu ma duc la vot pt ca Votul e un drept si nu o obligatie....e dreptul meu sa votez, iar eu de buna voie nu vreau sa mi-l exercit.Nu ma intereseaza cine iese asa cum nu m-a interesat nici cine candideaza.

Andrei Anghel
pasionat

Mesajde Andrei Anghel » Vin 28-Noi-2008 17:28

eu am dat o sugestie doar, o rugaminte, n-am ordonat nimanui.
Votul e o arma mult mai puternica decat crede majoritatea si e cam singura care-i mai poate opri pe hotii din marile partide romanesti.

daca nu intereseaza, ok, dar sa nu te plangi dupa aia de cine conduce tara.

Repet, nu am ordonat nimanui, nu vreau sa fie perceput astfel acest topic.

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Vin 28-Noi-2008 17:36

cu ar zice romanul... BAH, MA LESHI?

Da, cred ca oricum e o apa si un pamant. Da, cred ca pe oricine as alege situatia per total tot aceea va fi. De ce? pentru simplul fapt ca lucrurile nici in romania nici in alta parte nu sunt conduse de cei alegi ci sunt conduse de cei cu multi bani. Cei alesi sunt un paravan care nu prea ma intereseaza daca e rosu sau e portocaliu.

Ma lasa foarte rece fazele cu votul si bla bla. Pai permite-mi sa iti spun ca cei care au murit pentru asa ceva au fost cam prosti, pentru ca mare lucru nu s-a schimbat. cred ca mai repede sunt adevarate replicile de genul "cei prosti mor pentru ideile celor destepti" si "gaseste un motiv pentru care sa traiesti". De ce? Pentru ca cei cu multi bani oricum isi fac jocurile, fie ca mor oameni fie ca nu. Sa iti explic cati au murit in 9/11 pentru ideile celor cu multi bani? iti zic.. MULTI.

Stati cu familia (daca aveti) acasa fratilor sau mergeti intr-o minivacanta, nu va pierdeti vremea cu nimicuri.

Andrei Anghel
pasionat

Mesajde Andrei Anghel » Vin 28-Noi-2008 17:45

pe mine unul gandul ca neducandu-ma ajut PSD si PDL sa castige alegerile n-are cum sa ma lase indiferent. imi ia fix 10 minute sa votez, cu tot cu drum

crezi ca eu nu stiu ca tot aia va fi? dar macar cateva bete in roate sa punem. sa luam un vot marilor partide. tot ele ies, da' macar incercam, sa vad io ca obtin PDL/PSD/PNL cu 5 la suta mai putin decat in sondaj, si-s fericit.

In fine, fiecare face ce vrea, dar nu inteleg de ce toata lumea trebuie sa fie atat de acida cu privire la subiect... have a nice friday evening

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Vin 28-Noi-2008 17:55

eu nu stiu ce ma face fericit... dar alegerile ma lasa indiferent

Mishoo
pasionat

Mesajde Mishoo » Vin 28-Noi-2008 18:21

daca nu intereseaza, ok, dar sa nu te plangi dupa aia de cine conduce tara.

Chiar daca nu ma duc la vot am dreptul sa ii critic dupa aceea pt ca ei vor conduce tara si pe banii mei de contribuabil, asa ca de banii de care li-i dau am tot dreptul sa am pretentii si nemultumiri.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Vin 28-Noi-2008 19:02

ce este mai interesant e ca se pare ca voturile anulate se redistribuie, nu raman ca niste ABTINERI (cum ar fi normal). deci am pierdut optiunea de a merge si anula votul (un lucru cat se poate de normal, tinand cont ca nu prea ai pe cine sa alegi).
eu inca sunt in dubii ... should I stay or should I go (and vote) :lol: ?
Cosmin
high energy music expression

Mishoo
pasionat

Mesajde Mishoo » Vin 28-Noi-2008 20:30

Nu cred ca se redistribuie voturile care nu sunt valabil exprimate.Poate voturile date celor care nu trec de baremul electoral.

XENON
pasionat

Mesajde XENON » Vin 28-Noi-2008 20:44

n-au cum sa se redistribuie voturile invalide. asta e sigur. eu sunt multumit de guvernarea Tariceanu, asa ca votez PNL. oricum sunt sigur ca nu are nici o sansa, dar decat PSD sau PD-L... :vom: doar nu o sa il votez acum pe Becali, nu? :gib:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Sâm 29-Noi-2008 17:50

bezz scrie:ce este mai interesant e ca se pare ca voturile anulate se redistribuie, nu raman ca niste ABTINERI (cum ar fi normal). deci am pierdut optiunea de a merge si anula votul (un lucru cat se poate de normal, tinand cont ca nu prea ai pe cine sa alegi).

imi cer scuze, cred ca nu am dreptate in cele afirmate mai sus :oops: .
se pare ca un vot anulat ramane anulat! e o optiune :) .
Cosmin

high energy music expression

Andrei Anghel
pasionat

Mesajde Andrei Anghel » Sâm 29-Noi-2008 18:15

o optiune ar insemna sa cantareasca cat un vot ptr un partid, in sensul ca daca din doi oameni, unul are vot anulat si unul voteaza PDL, PDL sa aiba 50 si nu 100%.

baty_san
just curious

Mesajde baty_san » Sâm 29-Noi-2008 19:05

mergeti mey si votati partidul ecologist, (daca nu pe altcineva) se imbolnavesc copii din cauza poluarii si nu-i pasa numanui???? ce tara avem.... ce oameni... pacat... A NU VOTA NU ESTE O FORMA DE PROTEST !
viata-i dura... gustu'-i lung....

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Sâm 29-Noi-2008 23:42

ce poluare nene ?? asta se ia drept scuza !

Andrei Anghel
pasionat

Mesajde Andrei Anghel » Dum 30-Noi-2008 23:18

sper ca sunteti multumiti!
inainte de votul propriu zis, psd, pnl, pdl, aveau fiecare in jur de 33-34 la suta, deci daca lumea <35 de ani SE DUCEA sa voteze, chiar conta!

ati lasati pe altii sa voteze pentru voi

Înapoi la “Diverse”