Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...
Moderator: Echipa Tehnica
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...
dupa cum stiti cu totii alta valoare a sportului romanesc s-a stins prea repede si prea brutal:Marian Cozma... Dumnezeu sa te aiba in pace, Pasarila!
am toata admiratia pentru cuvintele parintelui indurerat, si anume: "sa nu taiem toata padurea din cauza unor cioate uscate!". sincer, tot respectul pentru decenta si discernamantul de care da dovada in aceste momente.
imi permit insa, sa expun o parere personala: "padurea" respectiva (din punctul meu de vedere!) e plina doar de "cioate si uscaturi". romanii nu au probleme nici cu ungurii, nici cu sarbii nici cu rusii. romanii au aceeasi problema ca tot estul Europei si, mai nou, devine problema intregii Europe. mai e nevoie sa spun ca ma refer la TIGANI? sarbii si ungurii deja au ajuns la limita. oare noi romanii cand vom lua cu adevarat masuri? daca nu sunteti de acord imi cer scuze si puteti sterge acest post. daca insa ma aprobati, hai sa actionam si noi, fiecare cum crede si cum poate!
P.S.: un studiu extrem de real arata ca in 8 ani poulatia Bulgariei va fi majoritar de origine tiganeasca, in cazul in care vor continua sa se inmulteasca mai mult decat iepurii (bineintele, tiganii)
am toata admiratia pentru cuvintele parintelui indurerat, si anume: "sa nu taiem toata padurea din cauza unor cioate uscate!". sincer, tot respectul pentru decenta si discernamantul de care da dovada in aceste momente.
imi permit insa, sa expun o parere personala: "padurea" respectiva (din punctul meu de vedere!) e plina doar de "cioate si uscaturi". romanii nu au probleme nici cu ungurii, nici cu sarbii nici cu rusii. romanii au aceeasi problema ca tot estul Europei si, mai nou, devine problema intregii Europe. mai e nevoie sa spun ca ma refer la TIGANI? sarbii si ungurii deja au ajuns la limita. oare noi romanii cand vom lua cu adevarat masuri? daca nu sunteti de acord imi cer scuze si puteti sterge acest post. daca insa ma aprobati, hai sa actionam si noi, fiecare cum crede si cum poate!
P.S.: un studiu extrem de real arata ca in 8 ani poulatia Bulgariei va fi majoritar de origine tiganeasca, in cazul in care vor continua sa se inmulteasca mai mult decat iepurii (bineintele, tiganii)
pai si ce propui sa facem? sa ne inmultim si noi ca iepurii precum tiganii?
varianta 2 e aia cu AK47 si aruncatorul de grenade. asa e, nici mie nu-mi plac. tu adu armele, ca eu pregatesc cocktailurile Molotov.
sau ar mai fi o varianta. daca ei vor fi asa de multi, ar trebui sa luam aminte de la arabi. sa ne facem ultranationalisti kamikaze. iti dai seama ce efect ar avea un C1 plin cu azotat de amoniu intr-o shatra de tigani? dar inainte sa detonam dispozitivu' nu urlam "Alah akbar!!!". spunem doar "Traiasca Romania!" cu palaria scoasa (prietenii stiu de ce, Antonescule...):wink:
varianta 2 e aia cu AK47 si aruncatorul de grenade. asa e, nici mie nu-mi plac. tu adu armele, ca eu pregatesc cocktailurile Molotov.

sau ar mai fi o varianta. daca ei vor fi asa de multi, ar trebui sa luam aminte de la arabi. sa ne facem ultranationalisti kamikaze. iti dai seama ce efect ar avea un C1 plin cu azotat de amoniu intr-o shatra de tigani? dar inainte sa detonam dispozitivu' nu urlam "Alah akbar!!!". spunem doar "Traiasca Romania!" cu palaria scoasa (prietenii stiu de ce, Antonescule...):wink:
Si tot nu ar fi razbunati. Gadeste-te ca noi i-am tinut sclavi (robi) mult timp.
Alta problema ar fi ca nu trebuie sa ii bagam pe toti in aceias oala. Eu spre exemplu am copilarit in titan si am fost de foarte multe ori alergat de golani, majoritatea tigani. Dar cel mai mare asupritor a fost roman
il tin minte toata viata si daca o sa il intalnesc acum si o sa am ocazia ma voi razbuna. Pe de alta parte am cunostinte tigani (nevasta are chiar o prietena buna) tigan.
Deci
-nu ar trebui sa fim suparat pentru ca noi le-am facut rau si acuma intradevar multi ne-o platesc cu vraf si indesat.
-si printre romani sunt detule uscaturi si cred ca noi avem cativa romanasi care ii intrec pe tigani in rautate
-nu toti tiganii sunt rai, tocmai pentru ca au sangele mai fierbinte putin ca altinii sunt capabili de lucruri rele dar si de lucruri f bune.
Alta problema ar fi ca nu trebuie sa ii bagam pe toti in aceias oala. Eu spre exemplu am copilarit in titan si am fost de foarte multe ori alergat de golani, majoritatea tigani. Dar cel mai mare asupritor a fost roman

Deci
-nu ar trebui sa fim suparat pentru ca noi le-am facut rau si acuma intradevar multi ne-o platesc cu vraf si indesat.
-si printre romani sunt detule uscaturi si cred ca noi avem cativa romanasi care ii intrec pe tigani in rautate
-nu toti tiganii sunt rai, tocmai pentru ca au sangele mai fierbinte putin ca altinii sunt capabili de lucruri rele dar si de lucruri f bune.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
...si o sa mai luam inca odata pozitia ghiocelului si o sa mai spunem odata "asa a fost sa fie" si o sa mai mergem odata in carciuma si o sa discutam n ore despre bietul baiat (pentru care oricum nu mai putem face nimic) si o sa mai ajungem odata acasa nervosi si viteji si zmei si razboinici si cu gandul ca "sa vezi ce o sa fac eu de miine" si o sa ne mai trezim odata dimineata si o sa o luam iar de la capat... asta este drama actuala a romanului ... aaa si cand nu mai poate refuleaza in bloguri si forumuri ca mine acum ...prajit de atata monitor atintit drept in ochii mei precum un bec in ochii unui anchetat in beciurile sigurantei...
...mirobolantul oras Darmanesti in care traiesc are un cartier plin de tigani autentici ...corturari cu salvari si fuste colorate... majoritatea sunt inofensivi si isi vad de ale lor... de viata lor nefericita (sau poate asa o vedem noi) ... sunt si la ei uscaturi ca in orice padure... dar nu poti nici sa dai cu barda in cer nici sa tragi cu AK47 (ce o mai fi si ala) in ei pe motiv ca miros (a se citi put) mai tare ca tine...
... pentru situatia generala si pentru situatia de fata in special vad un mare vinovat: JUSTITIA care este mult prea toleranta cu actele de criminalitate organizata (recuperatori, camatari, trafic de influenta si de carne vie etc.) si foarte drastica cu gainarii care pot infunda puscaria si 10 ani pentru un cuic furat de la coltul strazii... desigur toate astea nu s-ar intampla daca noi am avea un pic de sange in organul pe care il veneram si il invocam de nenumarate ori pe zi si am lua atitudine
RIP PASARILA
...mirobolantul oras Darmanesti in care traiesc are un cartier plin de tigani autentici ...corturari cu salvari si fuste colorate... majoritatea sunt inofensivi si isi vad de ale lor... de viata lor nefericita (sau poate asa o vedem noi) ... sunt si la ei uscaturi ca in orice padure... dar nu poti nici sa dai cu barda in cer nici sa tragi cu AK47 (ce o mai fi si ala) in ei pe motiv ca miros (a se citi put) mai tare ca tine...
... pentru situatia generala si pentru situatia de fata in special vad un mare vinovat: JUSTITIA care este mult prea toleranta cu actele de criminalitate organizata (recuperatori, camatari, trafic de influenta si de carne vie etc.) si foarte drastica cu gainarii care pot infunda puscaria si 10 ani pentru un cuic furat de la coltul strazii... desigur toate astea nu s-ar intampla daca noi am avea un pic de sange in organul pe care il veneram si il invocam de nenumarate ori pe zi si am lua atitudine

RIP PASARILA
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...
AK47
arma Kalasnikov model 47, produsa la scara industriala in Rusia, Romania,...etc.
In preyent si in dotarea armatei romane, si participanta in general cam in toate confliectele, fie ele inter state, civile sau de strada.
Este o arma ce poate trage foc automat sau foc cu foc, cu o precizie buna, incarcator de 30 cartuse sau modificat se pot pune mai multe.
Are o precizie buna pentru distante pana in 300m, este foarte simpla, foarte fiabila si relativ ieftina.
Alaturi de fiabilitate un alt atu al sau erea calibrul,mare dar asta a fost anulat de idiotii de la noi, Acum au fost schimbate toate tevile si armele au calibrul 6 jumate parca conform standardelor europene
.
arma Kalasnikov model 47, produsa la scara industriala in Rusia, Romania,...etc.
In preyent si in dotarea armatei romane, si participanta in general cam in toate confliectele, fie ele inter state, civile sau de strada.
Este o arma ce poate trage foc automat sau foc cu foc, cu o precizie buna, incarcator de 30 cartuse sau modificat se pot pune mai multe.
Are o precizie buna pentru distante pana in 300m, este foarte simpla, foarte fiabila si relativ ieftina.
Alaturi de fiabilitate un alt atu al sau erea calibrul,mare dar asta a fost anulat de idiotii de la noi, Acum au fost schimbate toate tevile si armele au calibrul 6 jumate parca conform standardelor europene

- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
AK 47 sau AKS 47
Avtomat Kalashnikova model 1947
calibrul acum este 5.6 mm inainte arma era de calibru 7.62 mm si era considerata ca arma redutabila, mai ales in cazul conflictelor urbane .. fie ca era cu dota cu AG7 (Aruncator de Grenade nr 7) sau nu
Avtomat Kalashnikova model 1947
calibrul acum este 5.6 mm inainte arma era de calibru 7.62 mm si era considerata ca arma redutabila, mai ales in cazul conflictelor urbane .. fie ca era cu dota cu AG7 (Aruncator de Grenade nr 7) sau nu
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
bogdan78 scrie:Si tot nu ar fi razbunati. Gadeste-te ca noi i-am tinut sclavi (robi) mult timp.
Alta problema ar fi ca nu trebuie sa ii bagam pe toti in aceias oala. Eu spre exemplu am copilarit in titan si am fost de foarte multe ori alergat de golani, majoritatea tigani. Dar cel mai mare asupritor a fost romanil tin minte toata viata si daca o sa il intalnesc acum si o sa am ocazia ma voi razbuna. Pe de alta parte am cunostinte tigani (nevasta are chiar o prietena buna) tigan.
Deci
atunci mai bine as fost tigan... faceam exact "ce vroia muschiu' meu" si as fi avut parte si de un soi de admiratie. misto! eu sincer, sunt un admirator al lui Antonescu.
- Andrei Anghel
- pasionat
sincer sa fiu n-am auzit in viata mea de'acest personaj ... ma rog, sunt si mai tanar, am 20 de ani...
e tragic cum a murit, da' sa nu ne indreptam totusi toata ura spre tigani, ca nu ei sunt problema tarii asteia, doamne fereste ... sau cel putin, nu cea mai mare problema.
RIP, etc, da' va recomand daca tot aveti ura si n-aveti ce face cu ea, indreptati-o spre cei care ne conduc... niciunu din ei nu e tigan, sunt chiar "romani educati" si's hoti mai mare decat orice tigan bisnitar ...
e tragic cum a murit, da' sa nu ne indreptam totusi toata ura spre tigani, ca nu ei sunt problema tarii asteia, doamne fereste ... sau cel putin, nu cea mai mare problema.
RIP, etc, da' va recomand daca tot aveti ura si n-aveti ce face cu ea, indreptati-o spre cei care ne conduc... niciunu din ei nu e tigan, sunt chiar "romani educati" si's hoti mai mare decat orice tigan bisnitar ...
WLD scrie:la 16v nici o problema nu e minora.
Andrei Anghel scrie:sincer sa fiu n-am auzit in viata mea de'acest personaj ... ma rog, sunt si mai tanar, am 20 de ani...
asa e. nu sunt tigani, dar iti garantez ca mafia tiganeasca are radacini foarte bine infipte printre cei care ne conduc. si crede-ma ca stiu ce vorbesc. sunt nasi, fini, cumetrii si alte grade de rudenii de astea... si chiar daca deocamdata sunt putini, avem tigani la conducere. exemplu: Bucurestiul (capitala!!!!) a avut primar general un tigan, acu a mai ramas un infipt bine pe la un sector ; ministerul de interne (!!!-toata politia!!!) a fost condusa de un tigan. si exemple ar mai fi.
de ce noi suntem in criza, se taie din lefuri, se fac concedieri, se maresc impozitele pe case etc etc iar pe averile fabuloase ale tiganilor nu se pune niciun impozit, nu ii intreaba nimeni de unde si cum au atata avere.
oricum cred ca parerea nu coincide cu a celorlalti, dar asta nu e un motiv sa mi-o schimb; si nici sa am ceva cu cei care nu sunt de aceeasi parere cu mine, Doamne fereste! am ceva doar cu cei dintr-o anumita rasa...
Ai dreptate..partial. pentru ca cineva sa fie de acord cu vorbele tale este de ajuns sa treaca pe ruta Turnu-severin -Craiova. Sunt acolo palate cladite numai pe camatarie, furt si ce este cel mai cel mai grav trafic de carne vie. Dar noi ce facem, nu facem nimic, ar trebui sa existe structuri in ministerul de interne bine organizate care sa eradicheze structurile de tip mafiot, dar nu exista sau sunt foarte putine. Si ca urmare, cei 30% din tigani care sunt rai isi fac de cap, alti 30% nehotarati, daca vad ca merge fac la fel, 10% sunt obligatii iar cei 30% care sunt ok au de suferit de pe urma lor.
Americanii au tot felul de natii naturalizate predispuse la organizarea de structuri de tip mafiot dar au si vro 300de agentii care gestioneaza situatie.
deci totul depinde de noi romanii.
Si ca sa te simti si tu putin rau, sper sa nu te superi
, multa lume din ardeal spun despre cei din moldova ca sunt lenesi si ca Romaniei i-ar fi mai bine dak rusii ar fi luat Moldova cu totul. Eu sunt impotriva acestui tip de gandire, dar trebuie sa intelegi ca poti fi si tu afectat de o gandire de acest tip.
Americanii au tot felul de natii naturalizate predispuse la organizarea de structuri de tip mafiot dar au si vro 300de agentii care gestioneaza situatie.
deci totul depinde de noi romanii.
Si ca sa te simti si tu putin rau, sper sa nu te superi

- Andrei Anghel
- pasionat
basescu nu e tigan, TARICEANU nu e tigan, ILIESCU nu e tigan ... astia sunt adevaratii hoti! si cei care vand toate companiile mari strainilor! stiati ca OMV si petrom aveau capitalul identic, deci putea petrom sa cumpere OMV, nu invers? ma rog, deja deviem ...
ideea e ca tiganii au prostu obicei de a-si arata averile cat mai ostentativ cu putinta, chiar de's mai mici decat conturile din cipru si elvetia a marilor nostri oameni dn fruntea statului ... TOT ce merge rau in tara asta, are legatura cu statul ...
ideea e ca tiganii au prostu obicei de a-si arata averile cat mai ostentativ cu putinta, chiar de's mai mici decat conturile din cipru si elvetia a marilor nostri oameni dn fruntea statului ... TOT ce merge rau in tara asta, are legatura cu statul ...
WLD scrie:la 16v nici o problema nu e minora.
bogdan78 scrie:Si ca sa te simti si tu putin rau, sper sa nu te superi, multa lume din ardeal spun despre cei din moldova ca sunt lenesi si ca Romaniei i-ar fi mai bine dak rusii ar fi luat Moldova cu totul. Eu sunt impotriva acestui tip de gandire, dar trebuie sa intelegi ca poti fi si tu afectat de o gandire de acest tip.
eu sunt moldovean. am trait cativa ani si in Bucuresti. poate ca am mai zis in discutii de grup atunci cand am fost provocat chestii de genul "moldoveni lenesi","olteni tonti" etc, dar niciodata n-am gandit cu adevarat in felul asta. am fosti colegi/amici din toata tara. genul asta de gandire nu ma afecteaza, mai mult ma deranjeaza din cauza faptului ca noi ROMANII facem misto unii de altii fara nicio baza reala. in ce priveste moldovenii, multa lume face confuzie intre moldovenii din Romania si cei de peste Prut.
in ce priveste regiunea Craiova-Severin, situatia e la fel peste tot in tara. exemplu: localitatea Toflea, jud. Galati: stat in stat. si exemple sunt multe...
si nu sunt deloc paranoic dar te asigur ca mafia tiganeasca intra incet dar sigur si in guvernele mari ale Europei. si vorbesc in cunostinta de cauza (locul de munca). oare de ce doar tiganilor le da guvernul francez bani sa se intoarca acasa??? de ce nu si marocanilor, rusilor etc??? de ce mafia rusa nu intra prea mult in Romania?pentru ca e deja teritoriul tiganilor!
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
- 2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi
bogdan78 scrie: ...Si ca sa te simti si tu putin rau, sper sa nu te superi, multa lume din ardeal spun despre cei din moldova ca sunt lenesi si ca Romaniei i-ar fi mai bine dak rusii ar fi luat Moldova cu totul. Eu sunt impotriva acestui tip de gandire, dar trebuie sa intelegi ca poti fi si tu afectat de o gandire de acest tip.
si eu sunt moldovean si am fost jignit de t ori... prin natura firii mele nu m-am suparat... problema este ca daca lucrurile evolueaza ca in momentul actual, vom regreta toti (inclusiv ardelenii) ca nu ne-au luat rusii

'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)