Citroen C1
Moderator: Echipa Tehnica
trainspot scrie:bine bine, la -40 oricum nu ies din casa. si in bucuresti chiar nu stiu sa fi fost vre-odata -40. deci n-am probleme. nici la munte nu stiu sa fi fost candva in ultimii 10 ani -40.
nu-s din miercurea ciuc si nici de la intorsura buzaului asa ca n-am probleme de genul asta.
ei bine, si sa zicem ca te ia vantul cu C1 si te trezesti exact la Polul Nord??? Ce faci?

alexd scrie:Daca mi-as lua C1, mi-as pune OBLIGAT un subwoofer d'ala "meserie dã meserie", dã marca etranjerã, sã cânte GuÞã la macsim cu distorsiuni.
Raportat la paralela americano-romana, la "ei" ar arata asa:
http://www.youtube.com/watch?v=Le-4Y1eyvdk
L-as infige in portbagaj. Acum intrebarea: ce faci cu el, asculti doar pe Guta? nu, nu as asculta nimic, dar l-as pune pentru ca sa nu ma ia vantu'.
nu pe clubul citroen "combati" manelistii si vad ca ai si o fixatie pe gutza.dupa cum vezi nu ti-a raspuns nimeni pe tema asta (pana acum

oricum te felicit pentru comparatia cu damas-ul, este de "TOP GEAR", poate le dai un mail sa le-o comunici.

Cosmin
high energy music expression
bezz scrie:alexd scrie:Daca mi-as lua C1, mi-as pune OBLIGAT un subwoofer d'ala "meserie dã meserie", dã marca etranjerã, sã cânte GuÞã la macsim cu distorsiuni.
Raportat la paralela americano-romana, la "ei" ar arata asa:
http://www.youtube.com/watch?v=Le-4Y1eyvdk
L-as infige in portbagaj. Acum intrebarea: ce faci cu el, asculti doar pe Guta? nu, nu as asculta nimic, dar l-as pune pentru ca sa nu ma ia vantu'.
nu pe clubul citroen "combati" manelistii si vad ca ai si o fixatie pe gutza.dupa cum vezi nu ti-a raspuns nimeni pe tema asta (pana acum) pentru ca suntem destul de civilizati
si oricum gutza n-ar merge cu hidraulica.
oricum te felicit pentru comparatia cu damas-ul, este de "TOP GEAR", poate le dai un mail sa le-o comunici.
Mai nou vad ca intra si Citroenul cu micutul C1 in cercul "manelistilor"(categorie care pentru mine nici nu exista), sau si mai rau sistemele audio....
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

@matrixu: raspunsul era strict pe "recomandarile" legate de sistemul audio pentru C1; in rest nu mi-as permite sa consider C1 legata in vreun fel de manelisti
(treaba lor daca si-or cumpara buburuza, sau daca vreun proprietar de C1 e pasionat de manele...it's a free country
).
Dar comparatia (voalata sa-i spunem) cu Damasul a fost chiar deplasata.Ma intreb ce va spune despre A/R Classe, Smart sau chiar Colt
si scuze de offtopic again

Dar comparatia (voalata sa-i spunem) cu Damasul a fost chiar deplasata.Ma intreb ce va spune despre A/R Classe, Smart sau chiar Colt

si scuze de offtopic again
Cosmin