@costis:

Moderator: Echipa Tehnica
bezz scrie:kata: ce masina ai acolo?japoneza?sau americana?
ps si asteptam de la tine topic separat legat de "drumurile americane" ca la Aristide Buhoiu peace!
costis scrie:Am auzit de la fff multa lume ca pentru ca sa iesi din tara trebuie sa ai permis de cel putin un an. Am recitit codul rutier, am citit conventia de la Viena, am intrat pe site-ul MAE pentru verificarile la iesirea din tara dar nu am gasit nici o referire la acest fapt. Binenteles urmatorul pas e sa intreb la Politie.
Pana atunci poate sa-mi confirme/infirme cineva acest lucru?
costis scrie:costis scrie:Am auzit de la fff multa lume ca pentru ca sa iesi din tara trebuie sa ai permis de cel putin un an. Am recitit codul rutier, am citit conventia de la Viena, am intrat pe site-ul MAE pentru verificarile la iesirea din tara dar nu am gasit nici o referire la acest fapt. Binenteles urmatorul pas e sa intreb la Politie.
Pana atunci poate sa-mi confirme/infirme cineva acest lucru?
Am facut o adresa la Politia de Frontiera, inregistrata, etc. si am primit azi raspuns. Raspunsul lor a fost ca din punctul de vedere al institutiei lor nu exista baza legala pentru a nu fi lasat sa trec frontiera.
kata scrie:tot despre vechime..da in alt sens: eu am permis din ala valabil pe 5 ani (primele gen cartela), pe care l au extins prin decret pana la 10. pana acum nu mi l a cerut nimeni afara, da si daca mi l cere?
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator