Sighisoara medievala 2006
Moderator: Echipa Tehnica
Sighisoara medievala 2006
maine dimineata la 5 plec spre sighisoara. stau sambata si duminica, cu cortul. azi la 7 am auzit la stiri si la 9 cumparam cort. daca mai veniti careva as fi bucuros sa bem o bere inainte de obarsia lotrului. ;)
zambeste, maine va fi mai rau. 

offtopic: singura mea legatura cu curentul punk (daca la asta te refereai) este ca-mi plac cateva formatii de muzica (mai vechi). majoritatea plecarilor de weekend sunt in genul asta, adica in cateva ore ma hotarasc si plec. daca eram mai tanar un pic nici nu mai asteptam dimineata. ;)
on topic: a fost frumos, dar foarte cald. 1 zi am petrecut-o prin oras, vizitand, cealalta zi la piscina. :p festival medieval e doar in cetate, in rest mici, bere si manele. :x si ceva spectacole seara. am profitat de ocazie si m-am intors pe transfagarasan si a fost super, vreme excelenta. pacat ca drumul pe versantul sudic de la cota 1250 (aprox) pana la vidraru arata ca dupa bombardament.
am vazut si vreo 3 c4 (un coupe cu nr de bz chiar in campingul unde am stat eu).
ps pt nava spatiala n-am bani. de aia mi-am luat c4. :P
on topic: a fost frumos, dar foarte cald. 1 zi am petrecut-o prin oras, vizitand, cealalta zi la piscina. :p festival medieval e doar in cetate, in rest mici, bere si manele. :x si ceva spectacole seara. am profitat de ocazie si m-am intors pe transfagarasan si a fost super, vreme excelenta. pacat ca drumul pe versantul sudic de la cota 1250 (aprox) pana la vidraru arata ca dupa bombardament.
am vazut si vreo 3 c4 (un coupe cu nr de bz chiar in campingul unde am stat eu).
ps pt nava spatiala n-am bani. de aia mi-am luat c4. :P

zambeste, maine va fi mai rau.