La multi ani in primul rand.
stie cineva care sunt limitele de viteza in Bulgaria?
as avea nevoie in seara asta de raspuns. merci mult
Viteza maxima/limite Bulgaria
Moderator: Echipa Tehnica
Viteza maxima/limite Bulgaria
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Eu stiu asa: 50 in localitate, 70 in afara si 90 pe autostrada (asta e pe linga Sofia si e intr-adevar la standarde europene, restul drumurilor sint jalnice, mai rau ca la noi). Problema e ca la ei politia sta ascunsa in boschetii de pe marginea drumului si poti sa te trezesti noaptea cu un gabor care iti sare in fata.
Mare grija pe unde parchezi ca se mai practica inca furtul de masini. Daca ai diesel, evita sa alimentezi din Bulgaria, carburantii sint prosti.
Spaga e cuvintul de lege si euro sau dolarii sint valute universale care au mai multa trecere decit leva. Daca o sa te uiti in vama la masinile vamesilor o sa ai impresia ca te uiti la un mic salon auto
Cred ca un sistem de navigatie ti-ar fi foarte util pt ca toate indicatoarele (alea care sint) sin cu litere chirilice.

Spaga e cuvintul de lege si euro sau dolarii sint valute universale care au mai multa trecere decit leva. Daca o sa te uiti in vama la masinile vamesilor o sa ai impresia ca te uiti la un mic salon auto

Cred ca un sistem de navigatie ti-ar fi foarte util pt ca toate indicatoarele (alea care sint) sin cu litere chirilice.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
m-am si intors, am fost pana in Ruse pana la urma, la noi voie buna, treci si te saluti cu vamesul din masina, insa cand ajungi la ei te opresc sa iti ceara buletinul. se uita urat, ca si inainte e 2007, insa nu mai au ce sa iti faca si te lasa. Cea mai tare chestie eram 3 persoane in masina si 3 buletine, la care dupa ce se uita in masina intreaba '3 person?' Evident coada de vreo 10 masini si stat. iti piere cheful, next time o tai pana in grecia ca macar acolo am ce sa fac.
la intoarcere cand sa trec o mare bariera: ' tax, tax' iar eu nada. pana la urma pana la urma i-am dat cei sase euro mai mult decat in marunti si am plecat. in nou la nou ne salutam cu geamurile inchise din masina.
PS... GPS-ul a fost excelent!
la intoarcere cand sa trec o mare bariera: ' tax, tax' iar eu nada. pana la urma pana la urma i-am dat cei sase euro mai mult decat in marunti si am plecat. in nou la nou ne salutam cu geamurile inchise din masina.
PS... GPS-ul a fost excelent!
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
silvius scrie:la intoarcere cand sa trec o mare bariera: ' tax, tax' iar eu nada. pana la urma pana la urma i-am dat cei sase euro mai mult decat in marunti si am plecat.

si eu m-am dat azi prin bg si nu am auzit de asa ceva....nema taxa, poate s-au scos cu tine, ti-au vazut gipiesu'

Recunosc, eu m-am orientat dupa stele, dar pana acum nu m-am pierdut niciodata...