am si eu o prb
Moderator: Echipa Tehnica
am si eu o prb
am schimbat sferele fata, articulatiile sunt f bune DAR tot are un troncanit pe fata, cred ca este de la telescop sau nu stiu, iar cand se ridica la maxim cam scartzaie, telescoapele se schimba si daca da unde pot gasi? va multumesc (am un bx 1.4 benzina din 85)
-
- pasionat
De scartait nu prea imi dau seama de unde ar putea fi, dar troncanit am avut si eu si era de la bucsile bara antiruliu. Astea din cate am inteles nu ar trebui sa-si faca joc avand un sistem cu arcuri care le mai apropie cand se uzeaza, dar la mine se sparsese burful, se pierduse vasilina si intrase noroi.
alex319 spune:
asta inseamna ca e vb de o ''hidraulica'' si nu despre amortizoare discutam ci despre cilindrii hidraulici!
in principiu uzura cilindrilor fata nu se manifesta prin troncanit si inca nu vad de ce i-ai schimba.
incearca bucsele de la bascula inferioara(sau rulmentii daca este vb de un BX model I), rotulele bieletelor de la bara antiruliu, pivotii inferiori, capete de bara + bielete de directie, caseta de directie(in stg are un tachet ce preseaza pe cremaliera iar in dr are o bucse de ghidare din plastic), .......aceasta fiind varianta cea mai complicata de diagnosticare!
mai ai si varianta in care piu pe cineva care stie bine modelul (ex. cristi stan) si ai rezolvat !
am schimbat sferele fata
asta inseamna ca e vb de o ''hidraulica'' si nu despre amortizoare discutam ci despre cilindrii hidraulici!
in principiu uzura cilindrilor fata nu se manifesta prin troncanit si inca nu vad de ce i-ai schimba.
incearca bucsele de la bascula inferioara(sau rulmentii daca este vb de un BX model I), rotulele bieletelor de la bara antiruliu, pivotii inferiori, capete de bara + bielete de directie, caseta de directie(in stg are un tachet ce preseaza pe cremaliera iar in dr are o bucse de ghidare din plastic), .......aceasta fiind varianta cea mai complicata de diagnosticare!
mai ai si varianta in care piu pe cineva care stie bine modelul (ex. cristi stan) si ai rezolvat !
..... frantuzoaica pretentioasa !!!