Ajutor!-Cui Pontou Carburator Weber

Probleme ce tin de motor si cutia de viteze

Moderator: Echipa Tehnica

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Lun 30-Apr-2007 21:19

dan1972 scrie:WLD - Multumesc mult de informatie!Dar de ce spui ca se goleste camera de nivel constant in plina sarcina???Ai spus mai devreme ca e de 1.80 cel de Dacia.Mie imi trebuie de 1.75 (mai mic in diametru).Deci nu are motive sa nu faca fatza.Oricum,acum sant in Bucuresti la salonul moto si daca gasesc la Al Padrino, voi lua original.Oricum, e bine de stiut ca se potriveste cel de Dacia, in caz de nevoie.

nicum - Multumesc de informatie!Acum sant in Bucuresti la salonul moto.Voi incerca sa ajung la Al Padrino.
Eu am acel cod de la "retro" (Catalin) si e pt. Weber 32-34 DRTC 2/100 W 128-50.Dar am inteles de la Catalin, ca acest cod e valabil pt.toate carburatoarele Weber 32-34 .
Am incercat la Augsburg (la un magazin de piese care se aprovizioneaza de la ei) si programul lor de piese nu a recunoscut codul pe care il am eu.
Daca nu gasesc piesa in Bucuresti, voi incerca si cu codul de la tine.
Acel document il ai pe calculator, sau e pe hartie???Mi-l poti trimite si mie???

Tie iti trebuie de 175 ( am gresit cu 180, atat e la Solex), atat e cel original. Cel de Lada 1500 e de 170, iar cel de Dacia 150 sau 155 nu mai tin minte exact. Am gasit si de lada de 175, dar cred ca era de Niva.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 01-Mai-2007 10:43

@retro: exact poza asta o am eu tiparita, dar nu gaseam varianta electronica.
@dan1972: asteapta intii sa primesti un raspuns de la Alpadrino. Kitul ala de reparatie are si cuiul pontou + jiclere + garnituri. Parerea mea e ca isi merita banii.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Mar 15-Mai-2007 19:33

Eram dator cu niste explicatii!Am cumparat de la Al Padrino kit-ul de reparatie pt.Weber 32-34 DRTC cu o parte din jiclere.A costat 65 RON.Numai ca jiclerele au fost putin diferite (pt 121-50 nu pt.128-50).Jiclerul principal treapta 1 e de 107 in loc de 110, cel principal de la treapta 2 e de 115, in loc de 112,iar cel de By Pass(relanti treapta 2) de 70 in loc de 50.Mentionez ca nu sant toate jiclerele in set (lipsesc emulsoarele si jiclerele de aer) cu toate ca punga a fost sigilata.
Am schimbat jiclerele, membranele, garnitura de la capac, am adaugat electrovalva de pe circuitul de relanti (pe care nu o aveam)(Oltcit...E identica)am reglat nivelul la 7 mm si apoi aerul din surubul de dozaj.
Numai ca la testul de strada, nu vroia sa mearga nici de frica.:).Pana nu deschideam si treapta a 2-a nu prindea viteza.
A doua zi m-am luminat ce avea.I-am schimbat jiclerul principal de la treapta 1 cu cel initial si e perfect.E racheta!Demareaza excelent.
Nu am apucat inca sa ii fac un test de consum cu 1 litru de benzina.Urmeaza!:)...surpriza!!!:).Va tin la curent!

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 15-Mai-2007 22:09

Adica ai pus la loc 110 si merge? Mi se pare cam mica diferenta :roll:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Înapoi la “Mecanica - BX”