dan1972 scrie:WLD - Multumesc mult de informatie!Dar de ce spui ca se goleste camera de nivel constant in plina sarcina???Ai spus mai devreme ca e de 1.80 cel de Dacia.Mie imi trebuie de 1.75 (mai mic in diametru).Deci nu are motive sa nu faca fatza.Oricum,acum sant in Bucuresti la salonul moto si daca gasesc la Al Padrino, voi lua original.Oricum, e bine de stiut ca se potriveste cel de Dacia, in caz de nevoie.
nicum - Multumesc de informatie!Acum sant in Bucuresti la salonul moto.Voi incerca sa ajung la Al Padrino.
Eu am acel cod de la "retro" (Catalin) si e pt. Weber 32-34 DRTC 2/100 W 128-50.Dar am inteles de la Catalin, ca acest cod e valabil pt.toate carburatoarele Weber 32-34 .
Am incercat la Augsburg (la un magazin de piese care se aprovizioneaza de la ei) si programul lor de piese nu a recunoscut codul pe care il am eu.
Daca nu gasesc piesa in Bucuresti, voi incerca si cu codul de la tine.
Acel document il ai pe calculator, sau e pe hartie???Mi-l poti trimite si mie???
Tie iti trebuie de 175 ( am gresit cu 180, atat e la Solex), atat e cel original. Cel de Lada 1500 e de 170, iar cel de Dacia 150 sau 155 nu mai tin minte exact. Am gasit si de lada de 175, dar cred ca era de Niva.