Probleme cu motorul 1.9D
Moderator: Echipa Tehnica
Cel de la care am cumparat masina mi-a spus ca a reparat motorul si ca nu are mai mult de 5000 km cu el. Mecanicul care a verificat presiunea este cel care l-a reparat dar a sous ca nu are timp sa se ocupe de ea. asa ca, la recomandarea vanzatorului, am dus masina la Ploiesti la un tip care este foarte priceput si se ocupa numai de Citroen. Din pacate mai am de asteptat doua trei zile pana se va ocupa de ea, dar cand avazut-o cum merge a zis ca, mai mult ca sigur problema este de la segmenti: calitate proasta sau montaj difectuos.pe joi, vineri voi sti care este problema si-o voi posta. Multumesc.
Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori
Cauta in forum
- 07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
PARTENERI
Link-uri utile
Statistici
- Totals
Total mesaje 187776
Total subiecte 18654
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1