Am demarat azi actiunea de schimbare a motorului, la noul bx seria 2 19 TRD. O sa ii scot motorul de 1.9 si o sa il inlocuiesc cu cel de 1.7 care l-am avut pe cealalta. O sa ma ric sa fac treaba in spatele blocului, deoarece mi-au venit dracii pe mecanicii astia care de care mai destept ca altul. Cum sa iti ceara frate 200 de euro sa iti schimbe un motor. Sa ma ierte Dumnezeu dar mai bine a tirez cu nevasta la munte un weekend, si ma chinui eu sa il schimb cu 2-3 amici.
Asadar am inceput corvoada.......Nervi cu pivoti, cu bielete de directie....bla bla bla. Dar in cele din urma am reusit sa scot o planetara, cea scurta, mai urmeaza maine dimineata cea lunga cu tripod, insa acolo e problema pentru ca puntea e rupta chiar pe partea ai. Da trebuie sa iasa da-o in mama masii, ca nu e dupa ea. Si sa vedeti cum se scoate un motor afara cu 2 centuri de siguranta

). Sper ca la BX-ul pe care vreau sa il readuc la viata, sa pot sa desfac suruburile de la planetare sa nu mai ma chinui atat, daca nu asta e ghinion, scot bieletele de directie, capetele de bara, si desfac basculele si basta ies planetarele. Sper ca maine seara sa am motorul pus si eventual duminica sa pun totul la loc. WISH ME LUCK !!!!!!!