am sa anunt dupa ce termin cum stau... daq am reusit

urati-mi noroc.. inca nu am facut asa ceva

Moderator: Echipa Tehnica
moe scrie:salutare,
azi am schimbat lichu LHM cu Hydrarincage, treaba a mers foarte bine, nu a fost chiar greu mai ales ca am avut niste profesori excelenti![]()
dupa cum stiti suspensia era cam inalta la prima treapta si cam rigida (sport), dura... sau cum sa-i mai zic. acum dupa putin plimbat, parca e mai moale, dar numai parca, cred ca are altceva.
nu coboara de la ultima la penultima treapta, la normal sau jos merge, chiar de la penultima la ultima treapta merge...
regulatorul acela ce inaltime, dupa cate am vazut in manual, sunt 2 in fata, se pot regla? nici nu am vazut cum as putea ajunge la ele. ma gandesc ca si ele au ceva.
sferele dupa mine sunt ok, adica daq ar fi pierdut presiune nu s-ar fi ridicat sau?![]()
am mai observat ceva, sper sa nu fie grav. in cercurile din poza de mai jos curge ulei... nu stiu ce sa fac, am incercat sa mai strang dar nu mere. de desfacut, nu am vrut ca nu stiu ce ma asteapta.
sper sa ma puteti ajuta.. macar putintel asa...
merci muuult de pe akum, si sper sa termin cu ea cat mai repede.
moe scrie:suspensia devine tot mai tare, dabea mai pot sa circul prin oras, si culmea, pe sosea nu vad gropi sau denivelari, dar fata masinii deodata incepe sa sara in sus. parca-s din ala "low-rider".
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator