cbx scrie:Saxo sau 206 au 16 valve
Si 106 avea.
Daca e sa le enumeram pe toate ce au la baza platforma TU, le gasim si pe Xsara, 206, C2, C3.
Moderator: Echipa Tehnica
alin.banc scrie:Exista pentru bx motor benzina (injectie) de 1,6 si 16 valve? momentan am 1,9 diesel. Ce modificari ar trebui sa fac ca sa imi pun un astfel de motor? Vreau un benzinar, dar ma indoiesc ca 1,4 e destul de puternic pentru a nu imi creea neplaceri. 1,4 16v nu cred ca este, iar 1,6 8v cam consuma. deci...?
nicum scrie:alin.banc scrie:Exista pentru bx motor benzina (injectie) de 1,6 si 16 valve? momentan am 1,9 diesel. Ce modificari ar trebui sa fac ca sa imi pun un astfel de motor? Vreau un benzinar, dar ma indoiesc ca 1,4 e destul de puternic pentru a nu imi creea neplaceri. 1,4 16v nu cred ca este, iar 1,6 8v cam consuma. deci...?
Spui ca 1.6 consuma... cumva ai impresia ca 1.6 16V va consuma mai putin? Daca vii dinspre diesel, trebuie sa fi pregatit psihologic pt un consum mai mare, mai ales daca vrei performante sportive, ca banuiesc ca asta e scopul.
Si motoarele diesel se pot tuna. khan si-a facut un tunning super reusit la motorul lui (si nu numai)
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori