Caseta de Directie Servo

Probleme ce tin de motor si cutia de viteze

Moderator: Echipa Tehnica

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Mie 21-Feb-2007 17:36

eugenro2001 - Stiu ca inaltimea se masoara intre punte si pamant si tre sa fie de 223 mm,+-... .Voi face si asta dar sant prea multe dintr-o data!!!Nu mai pot!Ieri mi-a"cazut"electromotorul si a trebuit sa il repar (bucse,carbuni,bendix...strunjit colector).Deja am disperat pe toata lumea.La serviciu ori repar masina, ori strau pe forum. Acasa (cat mai stau acasa)nu stau decat cu manualul de reparatii in fatza sau cobor la masina.
Pur si simplu, nu imi ajunge timpul sa verific si sa remediez tot acum.Si am avut si ghinionul sa o cumpar iarna cand e frig si ziua zcurta.
Am spus toate acestea fiindca probabil multi cred ca doar vorbesc si eu pe aici din lipsa de ocupatie sau ca mi-e lene sa fac ceva la ea si doar vorbesc.
Nu!Chiar nu-mi mai ajunge timpul sa verific si sa fac tot ce trebuie facut la masina asta (ca la orice masina de ocazie).
Si mai apare o dilema; ratiunea spune sa ma orientez intai spre operatiile sau achizitiile de stricta necesitate si apoi estetica.Dar nu ma lasa sufletul sa o las asa,cand o vad cu roti de tabla si cu cauciucuri de 2 dimensiuni, sa o las cu o bara gri si una rosie, sau cu un casetofon care mai mult iti face draci decat merge, cand eu am avut pe Oltcit CD Sony cu 8 difuzoare plantate prin ea. Si pur si simplu nu stiu ce sa fac mai intai.Si toate cer timp daca vrei sa fie facute de isprava si sa nu-ti puna probleme mai tarziu. Peste toate, masina asta mi-a epuizat rezervele financiare, mai mult de cat ma asteptam (asta pt ca am vrut sa fac multe in timp scurt).
Scuze ca am deviat de la subiect dar nu m-am putut abtine.

Multumesc de ideea cu surubul de pe disjunctor.Eu am facut asta cand am schimbat LHM-ul dar pt.scurt timp.Dar care e ideea cu acel surub???Eu ma gandesc sa nu aiba aer pompat mai departe pe instalatie (pe conductele care pleaca spre spate.Ma gandesc ca asa scot doar aerul din zona vas-pompa-disjunctor-retur principal).
Cu corectoarele de inaltime cred ca o las pt. primavara si sa ma mai odihnesc ca nu mai pot.
Voi face si faza cu Hydraurincage tot atunci.
Multumesc mult de sfaturi!

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Joi 22-Feb-2007 00:04

cred ca e ceva mai simplu de atit. vezi sa nu fie slab surubul de la talerul care actioneaza reglajul asupra corectorului (e o pirghie care la un capat vine in contact cu tija actionata din interior si in cealalta parte cu reglajul de pe bara stabilizatoare). stringe-l si verifica daca s-a schimbat ceva
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Joi 22-Feb-2007 11:32

dan1972
pasionat

Mesajde dan1972 » Joi 22-Feb-2007 13:50

khan - Multumesc de idee!Trebuie sa ma bag sub masina sa vad daca e slab ceva.Sper sa ma lase vremea, ca s-au anuntat ploi si viscol.

eugenro2001 - Am mai intrat pe acest sit inainte de a lua masina, dar am uitat de el.Merci!!! Deocamdata am gasit altceva interesant acolo. E prezentat exact ce spuneam in alt topic, despre aparatele de bord (adaugarea ceasurilor de temperatura apa si ulei, la modelele care nu au asa ceva).
Urmeaza sa vad daca gasesc ceva legat de corectorul de inaltime.
Multumesc inca o data!!!

Înapoi la “Mecanica - BX”