probleme, probleme si iar probleme....

sfere, dozatoare, pompe, LHM, etc Âşi tren de rulare.

Moderator: Echipa Tehnica

Cristian Hereg
simpatizant

probleme, probleme si iar probleme....

Mesajde Cristian Hereg » Joi 15-Dec-2005 12:54

salut baieti, dupa ce in sfarsit mi-am luat inima in dinti si am facut si eu ce a facut nicum:comanda de un dozator de frana din anglia, acum masina mea a luat-o iar razna. se potolise cu fasaitul cand apasam frana dar se lasa de spate in mers. din ce cauza?din pacate nu pot ajunge cu ea la ploiesti la mecanic(cel de care mi-a zis nicum) pt. ca este departe de caracal si imi e frica sa merg cu masima la drum lung. puteti sa ma ajutati cu un sfat?

Teo-Onesti
pasionat

4

Mesajde Teo-Onesti » Joi 15-Dec-2005 13:32

Se poate face o..."inginerie"in cazul asta (se lasa spaatele in mers):suspensia spate si franele spate au o conducta comuna de ulei hidraulic.Din aceasta se poate pune o conducta separata pt. frane si problema se rezolva.Asa patisem eu:in mers,daca piscam frana si mai aveam si 2 persoane pe locurile din spate,se lasa.Am fost la BC. si mi-a facut treaba asta mecanicul de acolo si problema s-a rezolvat!E posibil sa fie si alte cauze la tine.Oricum,in cazul meu a functionat,dar,mai tarziu,doresc sa reintru in normalitate(adica sa revin la modul de functionare original).Cred ca e bine,totusi,sa mergi la Ploiesti(daca mergi incetisor si cu atentie, n-ai ce sa patesti).

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 15-Dec-2005 15:52

Sa inteleg ca ai comandat un dozator nou, ai montat dozatorul si acum masina se lasa de spate cind frinezi? :roll:
Daca e asa, foarte probabil conductele au fost montate gresit, caz in care iti recomand sa o iei usor catre Ploiesti, altfel am senzatia ca va fi un never-ending story :!:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Cristian Hereg
simpatizant

Mesajde Cristian Hereg » Vin 16-Dec-2005 11:33

am comandat-o dar inca nu a venit. am rugat un prieten sa o cumpere de acolo si cand vine in tara o sa o pun. asa ca mai astept cam 3 saptamani. pana una alta o sa ma duc la craiova sa vad cum stau cu sferele pt. ca nu au mai fost incarcate de mult.sper sa-i dau de cap cand o sa-i pun noul dozator. pana atunci noi sa fim sanatosi.

Înapoi la “Hidraulica - BX”