se poate ca din cauza volumului diferit al sferelor fata (400ml respectiv 500ml) sa stea masina usor inclinata intr-o parte? si daca da incare (catre care din cele 2 sfere) ar fi logic sa stea mai jos?
problema cu care ma confrunt nu simpla intrebare de plictis !
intrebare de 3 puncte !
Moderator: Echipa Tehnica
intrebare de 3 puncte !
..... frantuzoaica pretentioasa !!!
am eu 2 sfere egale si f bune, putem incerca si daca sta tot asa, trebuie sa o vinzi
adica sa o repari, pardon. daca sta inclinata ar trebui sa stea catre aia mai mare cred, cu toate ca nu ar trebui sa stea inclinata de loc, presiunea in interior creste in mod egal in sarcina, deci... doar daca e si diferenta mare de presiune (pres mai mica in sfera mai mare), dar nu bag mina in foc

http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
nu cred ca ar trebui sa stea inclinata in vreo parte daca ai sferele diferite pe fata deoarece presiunea trebuie sa se repartizeze egal indiferent de volum - gindeste-te ca daca ai avea o sfera sparta, ar diferi rau volumele, dar masina ar sta tot dreapta; ar mai putea fi 2 posibilitati: inclinatia sa isi gaseasca cauza in partea din spate a masinii; in al doilea rind poate sa fie si de la bara stabilizatoare, vezi cumva sa nu fie strimba;
Eu am avut recent o problema care poate sa va fie de folos in dilema de fata.
Masina era f rigida pe fata dreapta, nu stiam ce are, la drum se bataia ca o barca si nu mai amortiza. La service s-a descoperit ca sfera era sparta.
In schimb, masina statea normal, nu era inclinata in partea cu pricina.
Cred ca se poate deduce ca, indiferent de presiunea din sfere, masina trebuie sa stea cumpanita.
De altfel, daca ati incarcat vreodata sferele (si nu cred ca n-ati facut-o) stiti ca ele "fasaie" diferit atunci cand sunt desfacute pe banc. Daca ar conta presiunea din ele (care este evident diferita), masina ar sta ca naiba...
Masina era f rigida pe fata dreapta, nu stiam ce are, la drum se bataia ca o barca si nu mai amortiza. La service s-a descoperit ca sfera era sparta.
In schimb, masina statea normal, nu era inclinata in partea cu pricina.
Cred ca se poate deduce ca, indiferent de presiunea din sfere, masina trebuie sa stea cumpanita.
De altfel, daca ati incarcat vreodata sferele (si nu cred ca n-ati facut-o) stiti ca ele "fasaie" diferit atunci cand sunt desfacute pe banc. Daca ar conta presiunea din ele (care este evident diferita), masina ar sta ca naiba...
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nu cred ca inclinarea e de acolo, cel putin nu cind masina sta pe loc. Ginditi-va ce ar trebui sa se intimple cind o sfera e ok si cealalta sparta...
@Nitro: iti stau la dispozitie cu 2 sfere pentru teste.
@Nitro: iti stau la dispozitie cu 2 sfere pentru teste.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!