Salutare!
Sper sa nu pic precum musca in ... lapte...
Stie cineva ce sa fac sa scap de blestemul recuperatoarelor
de la rotile din fata care imi ies mereu, spre satisfactia parcarii?
10x
Furtun recuperare amortizor
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
...poti incerca sa le prinzi cu niste coliere, dar sa nu stringi prea tare. E ciudat cum iti ies tie, eu am reusit sa trag de ele pina s-au plesnit, dar tot nu au sarit din tevile metalice (sa nu ridici masina la maxim cu rotile bracate maxim, asa am reusit eu).
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Ai mai putea incerca sa lungesti furtunele (le prelungesti, nu tragi de ele), dar daca Catalin spune ca ai ajuns la faza cu inlocuit cilindrii, inseamna ca nu prea mai ai alternative
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Mai sunt suparaaat! Eu nu am poza!
Sper sa nu aveti dreptate pentru ca ar trebui, pentru siguranta, sa-mi repar toti cilindriiii!
Oricum, deocamdata pun furtunele (numai unul, cu rol de supapa) la loc aproape zilnic!
Stiti careva vre-un SH puternic pe domeniu (Citroen)!
Mai am nevoie si de o bara de fata ptr GTI cu proiectoare cu tot!
Multam tuturor!
Sper sa nu aveti dreptate pentru ca ar trebui, pentru siguranta, sa-mi repar toti cilindriiii!
Oricum, deocamdata pun furtunele (numai unul, cu rol de supapa) la loc aproape zilnic!
Stiti careva vre-un SH puternic pe domeniu (Citroen)!
Mai am nevoie si de o bara de fata ptr GTI cu proiectoare cu tot!
Multam tuturor!
in Bucuresti este unul pe sos Mihai Bravu, vis-a-vis de statia de metrou, de unde mi-am cumparat si eu anul trecut recuperatoarele la cilindrii din fata
daca esti in Campina, nu stiu. poti lua legatura Cristian din Ploiesti (0744294747), se ocupa de mecanica citroen, poate are el, sau poate te ajuta cumva in legatura cu cilindrii
daca esti in Campina, nu stiu. poti lua legatura Cristian din Ploiesti (0744294747), se ocupa de mecanica citroen, poate are el, sau poate te ajuta cumva in legatura cu cilindrii
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.
cilindrii sint vinovati din pacate, asa ca nu mai cauta alte solutii, coliere, furtune lungi... s.a.m.d. a, si nu incerca sa repari cilindrii ca nu o sa reusesti, odata desfacuti nu mai pot fi asamblati la loc pe aceeasi pozitie si vor curge mai tare. imi pare rau dar chiar trebuie sa ii schimbi
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
furtune
Furtunele probabil sar pentru s-au intarit. Am patit si eu acest lucru dar le-am inlocuit cu furtune de benzina de dacie/oltcit un pic mai subtiri in pereti care sunt foarte moi si de atunci nu mai am nici o problema. Nu le-am legat cu nici un colier si stau foarte bine.