Incarcare sfere
Moderator: Echipa Tehnica
Incarcare sfere
Acum ca am aflat ca am sferele consumate... imi spune-ti si mie unde pot sa le incarc (in Bucuresti) si cat costa? Multumesc anticipat!
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Re: Incarcare sfere
gigel scrie:Acum ca am aflat ca am sferele consumate...
Ai aflat mai demult dar n-ai vrut sa ma crezi.De incarcat cred ca poti sa le incarci la service-ul din M. Bravu dar nu cunosc calitatea lucrarii.
PS:pretul este aprox. 300 000lei pe sfera(de incarcat) dar sa fi pregatit pt. eventuale sfere sparte.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Vezi ca umbla vorba ca Ciocirlan incarca sferele cu dioxid de carbon (CO2) in loc de azot, ca e mai ieftin. Asa ca arunca o privire la ce scrie pe butelia de unde incarca el sferele. Nu stiu daca dioxidul de carbon e gaz inert, dar daca nu, atunci fi pregatit sa varieze comportamentul suspensiei in functie de anotimp (iarna mai rigid si vara mai elastic). Citroen foloseste azot pentru ca nu isi modifica volumul functie de temperatura.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Ciocarlan nu incarca sferele cu altceva decit azot, crede-ma pe cuvint! mi-a spus si mie Catalin ca a gasit asta la nustiuce masina dar nu erau incarcate la Ciocarlan, semana doar taietura dopului cu cea pe care o face el. asa ca nu-i nici o problema sa mergi sa le incarci acolo, am vazut eu tubul de AZOT
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Lexia available
- nicum
- Moderator
Pentru cei din Ploiesti si imprejurimi
apelati la Cristi Stan. Eu la el mi-am incarcat sferele.
Pentru abulafia: poti sa dai si detaliile lui Marius Molocea, eventual poate vine la o viitoare intilnire.

Pentru abulafia: poti sa dai si detaliile lui Marius Molocea, eventual poate vine la o viitoare intilnire.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
Masina respectiva a mai fost pusa pe autovit, anul trecut in vara parca, foarte probabil de acelasi proprietar, pentru ca pozele sint tot alea. Numai ca atunci masina avea undeva pe la 170.000km la bord. Intre timp, are vreo 138.000km.
Daca va uitati prin anunturi, rar vedeti masina peste 200.000km si daca vedeti, atunci foarte probabil e diesel si oricum pe bord are tot sub 250.000.
Daca respectivul poate dovedi ca a bagat recent niste bani in masina respectiva, atunci pretul e destul de ok, merita o vizita, altfel foarte probabil e o mare teapa.

Daca va uitati prin anunturi, rar vedeti masina peste 200.000km si daca vedeti, atunci foarte probabil e diesel si oricum pe bord are tot sub 250.000.
Daca respectivul poate dovedi ca a bagat recent niste bani in masina respectiva, atunci pretul e destul de ok, merita o vizita, altfel foarte probabil e o mare teapa.
dar nu prea are fata de gti...;ii lipsesc farurile de ceata(proiectoarele)si capota ar trebui sa fie taiata cam 2 cm sa se vada masca radiatorului ca la un gti veritabil...De ce sa-i fi schimbat bara frontala si capota???Pe mine m-ar tenta, dar prea e vopsita, motor facut, etc si 2300 de euro....S-ar putea sa fie teapa, nu stiu sigur...din poze arata super bine, dar nu asa arata un gti!
Masina arata f bine, intr-adevar. Dar eu am mai remarcat un lucru: capacul radiatorului vine undeva la mijlocul motorului, ca la 1,6. In mod normal, ar trebui sa aiba radiator mare, de 1,9. Cam ciudat! Nu cred ca e bine sa ai GTI cu racire de 1,6. In rest, masina arata f bine, daca si in realitate e cum arata, ar merita 2000 euro, desi e benzina!
V-as mai intreba ceva, in afara de subiect. Un amic si-a luat Peugeot 605, 2,5 TDI, 130 cai. Zice ca i-a consumat 5,5 afara. O fi posibil? Mi se pare cam putin, la cat e de mare si la ce motor si putere are. Daca e asa, ar fi grozav!
V-as mai intreba ceva, in afara de subiect. Un amic si-a luat Peugeot 605, 2,5 TDI, 130 cai. Zice ca i-a consumat 5,5 afara. O fi posibil? Mi se pare cam putin, la cat e de mare si la ce motor si putere are. Daca e asa, ar fi grozav!
Apropos de kilometraje. A mea are pe bord 347.000 km, dar eu cred ca in realitate sare de 500.000. Ca numai eu am facut 45.000 in ultimele 20 de luni! Daca i-as spune cuiva nr. real de km (cel de pe bord, nu cel intuit de mine, care poate fi nerealist), cred ca ar fugi ca ala de tamaie. Si totusi, masinuta asta a fost de departe cea mai buna din cate am avut eu.
Stiti, desigur, ca, inainte sa fie la mine, a fost masina lui Ciocarlan. Asadar, nu prea conteaza asa mult nr. de km, cat cine a intretinut-o, de fapt, CUM!
Stiti, desigur, ca, inainte sa fie la mine, a fost masina lui Ciocarlan. Asadar, nu prea conteaza asa mult nr. de km, cat cine a intretinut-o, de fapt, CUM!
e f posibil ca masinii asteia sa i se fi impotrivit ceva tare in partea din fata atita vreme cit capota motorului nu e de gti (e de la un diesel mai exact, are pisla aia negra pe ea), nici radiatorul si nici bara. asta insa s-ar putea sa nu fie chiar atit de grav atita vreme cit a fost bine reparata si daca socul loviturii nu s-a transmis si catre lonjeroane sau alte elemente de rezistenta. din poze pare dreapta si lufturile de la usi arata ok. cum i-o fi norocul... mai ciudat mi se pare ce zice nicum cum ca a mai fost postata acolo doar ca avea un kilometraj mai mare. ma intreb: o fi mers numai cu spatele de atunci? ca altfel nu vad cum sa scada
paco, ala e consumul, chiar daca pare neverosimil! asta face calculatorul la un hdi. cam 400k are masina ta, mai mult nu. parerea mea!

paco, ala e consumul, chiar daca pare neverosimil! asta face calculatorul la un hdi. cam 400k are masina ta, mai mult nu. parerea mea!

http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
Lexia available
Lexia available