pompa hidraulica
Moderator: Echipa Tehnica
pompa hidraulica
In ultima vreme pompa mea hidraulica ,din cand in cand, la turatii mici se blocheaza si patineaza cureaua pe ea. Daca o accelerez putin (de la 1000 la ~1500-2000rot/min) se deblocheaza. Ce pot sa-i fac? O schimb?
-
- RETRAS LA PENSIE
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
La BX cureaua de la pompa hidraulica trebuie sa fie foarte bine intinsa, aproape sa nu poti apasa pe ea (totusi nu exagera cu intinderea). La mine facea tot la fel, pina am intins-o.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
stiti voi ceva....
NU VA SUPARATI,E DOAR CUREAUA .NU E INTINSA.
SLABESTE DOAR SURUBUL DE 7.CEL DE SUS SI TROSNESTE-I 2 CIOCANE PRINTR-UN PRELUNGITOR ,DIRECT IN CORPUL DE OTEL AL POMPEI. DUPA ACEEA STRANGE LA LOC SURUBUL.
ASTA CA SA NU TE CHINUI.
:shock:
SLABESTE DOAR SURUBUL DE 7.CEL DE SUS SI TROSNESTE-I 2 CIOCANE PRINTR-UN PRELUNGITOR ,DIRECT IN CORPUL DE OTEL AL POMPEI. DUPA ACEEA STRANGE LA LOC SURUBUL.
ASTA CA SA NU TE CHINUI.
:shock:
se cheama ca TIPI daca "vorbesti" cu litere mari. deci lowcase daca se poate.
iar la povestea cu ciocanul as zice ca mai bine faci un brat de pirghie cu un levier, ceva, si tii intins in timp ce stringi surubul de la intinzator. e mai cuser
iar la povestea cu ciocanul as zice ca mai bine faci un brat de pirghie cu un levier, ceva, si tii intins in timp ce stringi surubul de la intinzator. e mai cuser
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Eu am reusit cu patentul. Am slabit putin surubul si am apucat cu patentul. Un brat se sprijinea pe suportul de la motor (partea fixa), iar celalalt era suportul pompei (partea mobila). Apoi am strins surubul la loc.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!