pret ulei motor si LHM
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
Am primit pretul pentru solutia de curatare, insa ma intereseaza si LHM-ul
Te rog sa imi trimiti si mie pretul la LHM pentru ca ma apuc zilele astea sa-mi curat tot sistemul, si dupa aceea sa-mi pun LHM curat.
Adresa este: szabi802002@yahoo.com
mersi
Te rog sa imi trimiti si mie pretul la LHM pentru ca ma apuc zilele astea sa-mi curat tot sistemul, si dupa aceea sa-mi pun LHM curat.
Adresa este: szabi802002@yahoo.com
mersi
-
- simpatizant
Am si eu nevoie de preturile la LHM+ precum si la hydraurincage ( mai ales ). Poti sa trimiti si pe razvanc@dsplabs.cs.utt.ro.
P.S.
Trimite te rog si un numar de telefon ca sa stiu cum te pot contacta pentru comenzi.
10x
P.S.
Trimite te rog si un numar de telefon ca sa stiu cum te pot contacta pentru comenzi.
10x
-
- simpatizant
-
- simpatizant
Pentru Citroen-ul meu nu trebuie sa fie LHM Plus? Asa m-a sfatuit toata lumea. Poate confund eu...
Ultima oară modificat Mar 09-Aug-2005 13:18 de către razvancioarga, modificat 1 dată în total.
lhm + are o formula imbunatatita. cind a aparut BX-ul nu exista lhm +. oricum, atita vreme cit e lhm, e ok, nu exista nici o diferenta sesizabila intre o formula si cealalta
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- just curious
-
- RETRAS LA PENSIE
ioan_iliescu scrie:Catalin, as avea si eu nevoie de LHM+ si hydraurincage. Adresa mea de mail este: ioan.iliescu@btrl.ro. Eventual niste preturi daca se poate.
Multumesc
Cred ca e mai eficient sa folosesti PM pentru astfel de cereri. Cand trimiti PM, destinatarul primeste un email de atentionare. Daca scrii pe forum, destinatarul va afla despre mesaj doar cand va citi forumul.
Iti poti scrie adresa de email in profil, astfel cine doreste sa te contacteze direct o poate face.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@magyari si altii interesati de hydraurincage si LHM: rulati cu hydraurincage minim 1000km, dar nu mai mult de 5000, recomandat 2-3000 datorita vechimii masinilor. Obligatoriu curatati sitele din rezervorul de ulei si rezervorul in sine la fiecare 3-500km. Veti fi uimiti sa constatati cit mil veti gasi pe acolo. Dupa ce ati parcurs cei 3000km, dati afara hydraurincage si puneti LHM. In caz de avarie (pierderi) se poate pune LHM peste hydraurincage. Pentru mai multe detalii, urmariti topicurile care au mai fost pe acest subiect.
Precizare: exista diferente intre LHM si LHM+ (acesta din urma are o formula imbunatatita). Puteti folosi ulei hidraulic LHM de la diferiti producatori. Ceea de vinde OMV este LHM simplu.
FOARTE IMPORTANT: conform intelegerii cu distribuitorul, nu putem publica preturile la care clubul achizitioneaza aceste consumabile, dar va asigur ca sint semniifcativ sub pretul pietei.
Precizare: exista diferente intre LHM si LHM+ (acesta din urma are o formula imbunatatita). Puteti folosi ulei hidraulic LHM de la diferiti producatori. Ceea de vinde OMV este LHM simplu.
FOARTE IMPORTANT: conform intelegerii cu distribuitorul, nu putem publica preturile la care clubul achizitioneaza aceste consumabile, dar va asigur ca sint semniifcativ sub pretul pietei.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- simpatizant
am si eu nevoie de hidraurincage si LHM,eventual niste preturi la adresa danyrazvan@gmail.com
Catalin, poti sa-mi trimiti si mie preturile la LHM si la hydraurincage. Adresa mea e vladucianu@yahoo.com.
Mersi
Mersi
O intrebare serioasa
Ma auzit ca acest ulei de curatire "hydraurincage" face mai mult rau decat bine, avand in vedere ca masinile noaste sunt destul de "batrane". Mi s-a spus, foarte serios, ca este bun NUMAI daca s-a folosit dupa maxim 40-50mii km. Stie cineva de acest fenomen?