am probleme cu pompa de apa
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
am probleme cu pompa de apa
am un bx tdi intercooler de 1,9,si a inceput sa curga pompa de apa,trebuie sa o dau jos ca sa pot vedea modelul pentru ca am inteles ca sant mai multe modele de pompe.eu mai am o masina pentru piese,numai ca cealalta e cu un motor disel simplu de 1,9,se potrivesc pompele de la un motor la altul?
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Daca pompa de apa curge inseamna ca s-a dus semeringul. Chiar daca pompa de apa de pe cealalta masina s-ar potrivi, cu siguranta ca pompa de apa a stat pe uscat, deci semeringul ei o sa inceapa sa "plinga" si el in curind.
Si cum pompa de apa e pe distributie, si e vorba de un motor diesel iti recomand sa cumperi una noua.
Si cum pompa de apa e pe distributie, si e vorba de un motor diesel iti recomand sa cumperi una noua.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- just curious
da ,stiu ca pompa e pe distributie,,si ai dreptate ca sar putea ca cealalta sa fi stat pe uscat si sa curga la un moment dat numai ca ,am inteles ca trebuie sa o dau jos prima data pentru ca sant mai multe modele de pompe pentru acelasi tip de motor.O alta problema e ca nu mai aud tacanitul pe care il face supapa de la sfera centrala, asa cred ce poate sa fie ?sau cum pot sa remediez?
- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
p.apa
pompa nu are semering,are presetupa e mare diferenta.sunt 2 modele de pompe cu turbina mica si mare.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
Schimba pompa.Altfel o sa muncesti o groaza si fara rezultate multumitoare.Ori la cat costa o pompa de apa (aprox. 80 RON) chiar nu merita.
Ia codul de pe motor (placuta cu tipul motorului aflata langa cea cu seria motorului) si du-te cu ea la un magazin de piese de import.E imposibil sa nu aiba cataloage de la furnizori dupa care sa poata identifica tipul de pompa, in functie de modelul motorului tau.
Ia codul de pe motor (placuta cu tipul motorului aflata langa cea cu seria motorului) si du-te cu ea la un magazin de piese de import.E imposibil sa nu aiba cataloage de la furnizori dupa care sa poata identifica tipul de pompa, in functie de modelul motorului tau.