se lasa fata

sfere, dozatoare, pompe, LHM, etc Âşi tren de rulare.

Moderator: Echipa Tehnica

Kosty
simpatizant

se lasa fata

Mesajde Kosty » Sâm 23-Apr-2005 11:39

salut masina mea nu stiu ce are dar dupa iarna asta a inceput sa se lase fata imediat dupa ce o opresc si sa va spun ca furtunele alea doua de la telescop nu stiu daca sunt bagate bine sa nu fie bagate invers si de cand am luat masina imi lipseste un furtun ala de la electrovalva este scos 2 centimetri si este blocat cu un surub si pe fata cand dau intr-o groapa mai mare simt de parca sar duce masina de fata pana jos si loveste fier in fier si am schimbat doate elementele de suspensie directie si facut unghi de fuga schimbat rulmenti brate fata spate deci cam tot ce se putea schimba daca stie cineva sau ma poate ajuta in timisoara mersi mult

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Sâm 23-Apr-2005 12:28

in primul rand cred ca ar trebui sa studiezi un pic semnele ortografice ale limbii romane....
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.

Kosty
simpatizant

Mesajde Kosty » Sâm 23-Apr-2005 13:29

nu am stiut ca avem pe forum si un comentator decat sa ma fi ajutat mai usor a fost sa ma critici cred ca asa esti si la volan daca greseste unu in fata ta cred ca-ti este mai usor sa-l injuri si sa-l claxonezi decat sa franezi unpic si sa-l ocolesti

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Sâm 23-Apr-2005 15:18

"Draku" are dreptate. Este extrem de greu de inteles mesajul tau pt ca nu are semne de punctuatie.

Ai cilindrii de suspensie uzati.

Kosty
simpatizant

Mesajde Kosty » Sâm 23-Apr-2005 16:15

Si care sunt aia? Nu pot sa fie si sferele descarcate?

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Sâm 23-Apr-2005 17:00

Sferele in nici un caz nu sunt vinovate in cazul tau.Exista posibilitatea sa fie descarcate dar nu din cauza lor se lasa masina de fata.
Cilindrul este ansamblul pe care se monteaza sfera + toata partea care merge spre bascula(partea cilindrica)

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Dum 24-Apr-2005 11:39

nu claxonez si nici nu injur
dau peste el si apoi bag in marche-ariere si mai trec odata peste el....
unii chiar ar merita....
oricum, baga la cap ce spun catalin (wld) si marian, ei sunt "tatici" in ale citroenului
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 25-Apr-2005 14:18

Uita-te pe forum la sectiunea diagnostic suspensie hidraulica. Vei putea sa iti diagnostichezi singur masina. Hint: in partea de jos a pistonului hidraulic ai un furtun dublu (recuperator LHM). Scoti roata, scoti furtunul din conductele in care e bagat (la partea de sus). Daca pe acolo iti curge ulei in timp ce motorul merge, atunci cilindrii tai sint uzati (rolul furtunelor respective este de a recupera LHM-ul atunci cind se scufunda masina).
Bafta!
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Înapoi la “Hidraulica - BX”