ma intereseaza si pe mine furtunul de retur ulei hidraulic
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
imi cer scuze ca nu m-am prezentat
salut ma numesc ionut imi cer scuze ca nu m-am prezentat,am un bx cum pot lua legatura cu voi cunoscatori in domeniu 

- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
sa stii ca daca te intereseasza furtunul recuperator (retur hidraulic cilindri fata) nu il poti gasi decat la augsburg la un pret de 175 ron / buc si nu pot vinde decat cate 5 buc minim.
am avut si eu perioblema si de aceea stiu de asta ...
si e tare naspa ..
ar mai fi o solutie sa ti-l comanzi in anglia pe
www.gsfcarparts.com - dureaza cu o aproximatie buna cam 1 1/2 saptamani - spor la treaba

am avut si eu perioblema si de aceea stiu de asta ...
si e tare naspa ..
ar mai fi o solutie sa ti-l comanzi in anglia pe
www.gsfcarparts.com - dureaza cu o aproximatie buna cam 1 1/2 saptamani - spor la treaba
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
DanT scrie:sa stii ca daca te intereseasza furtunul recuperator (retur hidraulic cilindri fata) nu il poti gasi decat la augsburg la un pret de 175 ron / buc si nu pot vinde decat cate 5 buc minim.![]()
NU se mai gasesc pe Eminescu? Eu de acolo am luat cu 55 de RON bucata. La cit costa la Augsburg, cred ca gsfcarparts sint o alternativa foarte buna.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
pucyu007 - Pe BX, exista o multime de furtunuri de retur.Fii mai explicit.Despre ce furtun e vorba???Care vine de la...si se duce la....
In principiu, sant multe magazine de piese auto de import, care pot aduce orice iesa de BX, numai ca difera mult preturile si perioada de livrare.
Cred ca acel site, poate fi o varianta buna, cum au spus si colegii nostri.
In principiu, sant multe magazine de piese auto de import, care pot aduce orice iesa de BX, numai ca difera mult preturile si perioada de livrare.
Cred ca acel site, poate fi o varianta buna, cum au spus si colegii nostri.
DAN1972 nu prea ma pricep eu la masina oricum de cand am luato am bagat ceva in ia ca am luato probusita ala nu a mai mers cu ea vreo un an,am schimbat multe piese se gasesc dar furtunul asta nu il gasesc pe nicaieri,vine de jos dintre sfera aia si filtru ulei si intra in vasul cu ulei H. Numaiprobleme am avut cu furtunul ala ca am pus fel de fel de furtune dar degeaba.Va multumesc pt ajutor
Da!Pe acel furtun e presiune in anumite momente (daca e cel de la Conjunctor/Disjunctor) si nu prea merge pus orice, in locul lui.
Ai servodirectie pe masina???
Te intreb, fiindca difera forma lui si implicit si codul de produs(daca ai servo, e ajtfel decat cel pt.directie normala).
Obtine codul si te duci cu el la un magazin care aduce piese de la Augsburg sau AutoNet.
Daca e cu servodirectie, costa 372 RON, de la AutoNet.Am cumparat eu.
Posibil ca din alte surse, sa fie la jumatate de pret.
Ai servodirectie pe masina???
Te intreb, fiindca difera forma lui si implicit si codul de produs(daca ai servo, e ajtfel decat cel pt.directie normala).
Obtine codul si te duci cu el la un magazin care aduce piese de la Augsburg sau AutoNet.
Daca e cu servodirectie, costa 372 RON, de la AutoNet.Am cumparat eu.
Posibil ca din alte surse, sa fie la jumatate de pret.