Indicator temperatura
Moderator: Echipa Tehnica
Indicator temperatura
Cum se desface bordul la BX-ul meu? Am doar un bec la temperatura apa si as dori sa pun un ceas indicator. Este ac indicator da nu merge sau e doar de forma(sau e defect). Daca puteti da si sfaturi, idei despre aceasta lucrare nu ma supar.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Probabil tu ai bord de seria II. Daca ai deja un ac indicator, incearca intii sa-l repari pe ala. Daca vrei sa pui alt indicator, vezi ca trebuie sa asociezi indicatorul respectiv cu un senzor corespunzator. E o problema de impedanta. Daca nu respecti chestia asta noul indicator iti va arata aiurea.
Daca vrei sa desfaci bordul arunca o privire aici:
http://www.tramontana.co.hu/citroen/ele ... shbrd.html
Daca vrei sa desfaci bordul arunca o privire aici:
http://www.tramontana.co.hu/citroen/ele ... shbrd.html
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- RETRAS LA PENSIE
Re: Indicator temperatura
Catalin29 scrie:Cum se desface bordul la BX-ul meu? Am doar un bec la temperatura apa si as dori sa pun un ceas indicator. Este ac indicator da nu merge sau e doar de forma(sau e defect). Daca puteti da si sfaturi, idei despre aceasta lucrare nu ma supar.
Sa inteleg ca ai aparat indicator dar nu functioneaza? Mai ai si o lampa de avertizare care sta aprinsa?
De obicei lampa se aprinde cand se depaseste valoarea limita deci temperatura este deja prea mare.
Verifica conexiunile la panoul de instrumente, poate sunt puse gresit, s-au mai vazut cazuri.
Re: Indicator temperatura
Imi cer scuze.
Am fost si m-am uitat, nu e decat becul indicator. Oricum multumesc. Sper sa iasa bine. Dar sa se faca vremea buna sa pot incepe sa fac aceasta miscare.
Am fost si m-am uitat, nu e decat becul indicator. Oricum multumesc. Sper sa iasa bine. Dar sa se faca vremea buna sa pot incepe sa fac aceasta miscare.