www.dezmembrari.ro
S-ar putea sa-l stiti, dar eu zic ca merita sa aruncati o privire.
Dezmembrari
Moderator: Echipa Tehnica
O sa scriu aici, ca raspuns la propunerea lui Eugen pentru subiectul REMAT.
Eu am fost pe la Remat (e adevarat, numai la cel din Berceni), cu o persoana dintre cei din clubul Trabi.ro
Din pacate, in acea "vizita", nu am putut vedea nici un citroen pe acolo, cel mult un oltcit amarat, in rest dacii daramate si tot velul de alte masini vechi si f.vechi care fusesera aduse acolo pentru promotia aia de 10 mil. lei sau 300 eur reducere la achizitionarea unui autoturism nou.
Cei de la Remat cumpara intreaga masina la pret de fier vechi, si atentie, vand piese de pe ea la preturi de SH, plus ca te lasa pe tine sa le demontezi. Cu alte cuvinte, dupa ce ca muncesti sa demontezi o piesa, ti-o vand la un pret chiar mai mare decat la magazinele cu piese din dezmembrari (unde piesele sun deja demontate). Va dau exemplu ceva piese de trabant, ca asta m-a interesat in acel moment: o roata cu cauciuc bunicel pe ea=350.000 lei, un parbriz tip securit =300.000 lei (cand la magazin este 200-250 k lei ) etc.
Nu cred ca poate fi o "afacere" din pacate, pentru ca nu gasesti nimic la preturi derizorii, au niste pretaluitori destul de buni (pentru ei, desigur)
Eu am fost pe la Remat (e adevarat, numai la cel din Berceni), cu o persoana dintre cei din clubul Trabi.ro
Din pacate, in acea "vizita", nu am putut vedea nici un citroen pe acolo, cel mult un oltcit amarat, in rest dacii daramate si tot velul de alte masini vechi si f.vechi care fusesera aduse acolo pentru promotia aia de 10 mil. lei sau 300 eur reducere la achizitionarea unui autoturism nou.
Cei de la Remat cumpara intreaga masina la pret de fier vechi, si atentie, vand piese de pe ea la preturi de SH, plus ca te lasa pe tine sa le demontezi. Cu alte cuvinte, dupa ce ca muncesti sa demontezi o piesa, ti-o vand la un pret chiar mai mare decat la magazinele cu piese din dezmembrari (unde piesele sun deja demontate). Va dau exemplu ceva piese de trabant, ca asta m-a interesat in acel moment: o roata cu cauciuc bunicel pe ea=350.000 lei, un parbriz tip securit =300.000 lei (cand la magazin este 200-250 k lei ) etc.
Nu cred ca poate fi o "afacere" din pacate, pentru ca nu gasesti nimic la preturi derizorii, au niste pretaluitori destul de buni (pentru ei, desigur)
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.
-
- simpatizant
sal all
are dreptate eu am cautat un motor de 1,8 si mi-au dat niste scoruri de iti statea creieri in loc 700 de euro si am gasit prin cineva la un alt service care are si dezmembrari super ieftin 7 mil motorul 12 mil cu tot cu montaj
Cei de la remat cumpara masina? sa imi spuneti si mie unde, pentru ca eu am o cunostinta care a vrut sa scape de masina veche. Dupa ce ca a platit transportul pana la Remat, l-au mai pus sa dea si bani ca sa primeasca hartia aceea pentru radiere.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Înapoi la “Linkuri/Adrese si telefoane utile”