Situri de alarme auto, difuzoare, amplificatoare, detectoare

Datele de contact ale oamenilor care ne pot veni in ajutor in anumite momente.

Moderator: Echipa Tehnica

wmf
de-abia inscris

Situri de alarme auto, difuzoare, amplificatoare, detectoare

Mesajde wmf » Mar 11-Ian-2005 17:27

Falcon Electronics SRL Importator si distribuitor de alarme si sisteme de securitate VIPER, HORNET, CLIFFORD, Auto-mate, GM produse de Directed Electronics, Crime Guard, K-9 produse de OMEGA, UNGO produs de Clarion, componente audio Kicker, Rockford Fogate, Directed Audio, Xtreme Audio, MB Quart, Lightning Audio, Sony, VDO Dayton, sisteme video Directed video, Savv, car-kit-urilor THB, detectoare de radar Whistler si Beltronics/Target, senzori de parcare Directed, si faruri cu Xenon de la Target. Sediul in Bucuresti, acum filiala si in Timisoara.
Falcon Electronics

mesajul a fost editat de catre admin

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mie 12-Ian-2005 10:41

Parca si Catalin avea o firma de alarme auto. Sa-si faca si el reclama aici, de ce nu?

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mie 12-Ian-2005 11:15

Paco, omul nu a gresit cu nimic. Din pacate (voi vorbi cu Catalin pe tema asta) in regulile noastre de utilizare a forumului nu este inclusa interzicerea reclamei:

"Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare"

Deci, in limita bunului simt, oricine poate insera un anunt cu caracter de reclama. Mai mult, wmf l-a inserat unde trebuie, adica la "Linkuri/Adrese utile".

P.S.: nu mai fi asa carcotas.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mie 12-Ian-2005 11:45

Ti se pare ca am fost carcotas? Nu am vrut deloc sa dau impresia asta, scuze! Chiar ma bucur ca suntem vizitati de oameni ai domeniului auto. Vroiam numai sa-l incurajez si pe Catalin sa-si puna reclama aici, dupa exemplul de mai sus. Atata tot. Ce rost are sa fie modest, daca el e unul dintre pilonii acestui forum?

P.S.1 Asta nu inseamna ca nu sunt carcotas! Sunt, si mai am rezerve enorme, dar nu le arat asa, din prima. Dar in nici un caz nu alunec pana la rautate, caci sunt filantrop, serios.

P.S.2 Zilele trecute Catalin mi-a sters un mesaj "rau" la adresa unui anume Doc, care scria anapoda, i-am sugerat sa-si puna secretara sa scrie, ca nu nimerea deloc gramatica! Ce sa faci, deformatie de dascal, nu suport anumite devieri...

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Mie 12-Ian-2005 23:45

Intr-adevar nu m-am gandit sa interzicem reclama pentru ca nu a fost nevoie. Dar cand un colos cum ar fi Falcon Electronics isi face reclama agresiva pe toate forumurile auto din .ro, atunci trebuie luate unele masuri. Una e cand un utilizator al forumului se gandeste ca ar fi bine sa faca reclama unui produs/serviciu si alta e cand cineva se inregistreaza numai pt a face reclama.
Ca sa-i raspund lui Paco. Eu am preferat sa nu-mi fac reclama pentru ca nu am creat forumul pentru a obtine foloase personale. Am mentionat totusi ca membrii beneficiaza de anumite discounturi pentru produsele pe care le vand/instalez eu.
Stii bine de ce am sters acele doua mesaje: discutia luase o turnura nedorita si aciditatea ta ar fi contribuit la degenerarea ei.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 13-Ian-2005 13:08

Stiu si nu m-am suparat deloc pe tine, fii linistit. Am inteles, nu e bine sa punem oamenii pe fuga, dar parca n-ar strica nici din partea lor putintica atentie. Oricum, forumul "nostru" (ma bag si eu inseama, ca simplu cititor) e mult mai elevat decat altele, unde gramatica a ajuns in latrina, iar ortografierea e incredibila, paginile sunt ilizibile. Noi stam bine, serios, si e normal sa ne pastram un standard cat mai ridicat.

Înapoi la “Linkuri/Adrese si telefoane utile”