Mesajde crysti79 » Mar 25-Noi-2014 21:04
Eu cred ca este foarte ok, de asta iti faci cont pe un forum sa folosesti mesageria privata sau topicul respectiv. Iar datele personale le voi da cu cea mai mare placere tot pe privat celor interesati. Pe orice site se specifica acest lucru, sa nu se publice direct telefon, mail sau adresa.
Daca sunt useri, inseamna ca au cont si nu pentru a-mi da mie PM, ci oricui de pe site.
PM-ul este o forma de a contacta pe cineva, nu cred ca sunt obligat sa-mi pun eu sau altcineva alte date de contact personale pe care le pot oferi oricand pe privat.
Articolul 9 spune asta: "Anunturile publicitare trebuie Însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) În cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi."
Nu specifica faptul ca cineva este obligat sa-si dea date personale direct pe site, ci doar modalitatea de contact, iar PM-ul este o modalitate de contact.
Va multumesc si imi cer scuze pentru acest post!
Daca tie ti se pare normal sa ingrosam randurile cu useri inactivi este alegerea ta.
Daca tu crezi ca cineva isi va face cont numai sa iti dea tie un PM te inseli.