[VAND] Anvelopa iarna Barum 185/60 R14

Tot ce este legat in mod direct de Citroen. Cititi cu atentie REGULILE publicate in header-ul sectiunii! Anunturile vor contine OBLIGATORIU o descriere cat mai detaliata a produsului, datele de contact si PRETUL. Nerespectarea acestor reguli duce la stergerea anuntului. ATENTIE: Discutiile Off-Topic vor fi sterse fara notificare prealabila.

Moderatori: Rica, Echipa Tehnica

crysti79
pasionat
Masina: Citroen C3 1.4 HDI SX 2005
2: Peugeot 308 1.5 BlueHDI Allure 2020
3: Dacia Sandero Stepway Eco-G 2023

[VAND] Anvelopa iarna Barum 185/60 R14

Mesajde crysti79 » Mar 25-Noi-2014 11:11

Vand o anvelopa Barum Polaris 2 185/60 R14 in stare buna. Perechea am intepat-o si nu se mai poate repara, asa ca am cumparat alte anvelope si am ramas cu aceasta. Au fost folosite doua ierni pe puntea spate. Mai are 4,5 - 4,7 mm pana la martorul de uzura.

Pret 85 lei.

Contacte te rog.
Multumesc.

ImagineImagineImagine

crysti79
pasionat

Mesajde crysti79 » Mar 25-Noi-2014 16:37

Contact pe PM.

Si sa avem useri care isi fac cont numai pentru a-ti da tie un PM?
Nu cred ca este ok asa.
Te rog sa completezi TOATE ANUNTURILE conform regulamentului sau vor fi inchise.
Multumesc.

crysti79
pasionat

Mesajde crysti79 » Mar 25-Noi-2014 21:04

Eu cred ca este foarte ok, de asta iti faci cont pe un forum sa folosesti mesageria privata sau topicul respectiv. Iar datele personale le voi da cu cea mai mare placere tot pe privat celor interesati. Pe orice site se specifica acest lucru, sa nu se publice direct telefon, mail sau adresa.
Daca sunt useri, inseamna ca au cont si nu pentru a-mi da mie PM, ci oricui de pe site.
PM-ul este o forma de a contacta pe cineva, nu cred ca sunt obligat sa-mi pun eu sau altcineva alte date de contact personale pe care le pot oferi oricand pe privat.
Articolul 9 spune asta: "Anunturile publicitare trebuie Însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) În cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi."
Nu specifica faptul ca cineva este obligat sa-si dea date personale direct pe site, ci doar modalitatea de contact, iar PM-ul este o modalitate de contact.
Va multumesc si imi cer scuze pentru acest post!

Daca tie ti se pare normal sa ingrosam randurile cu useri inactivi este alegerea ta.
Daca tu crezi ca cineva isi va face cont numai sa iti dea tie un PM te inseli.

Înapoi la “Vanzari/Cumparari/Schimburi”