Am vindut toate Citroën-urile dar am ramas cu niste accesorii originale foarte michteaux.
Set jante aliaj C4 New/DS4 16", model Boston, cu valve cu senzori TPMS, capacele centrale cu logo, set de prezoane originale Citroën pentru jante din aliaj, si capacele de protectie si ornament cromate pentru prezoane.
1600 lei
Set jante aliaj C3/C3 Picasso/DS3, 16", model Blade, cu capacele centrale cu logo, set de prezoane originale Citroën pentru jante din aliaj, si capacele de protectie si ornament negre pentru prezoane.
1200 lei
Set anvelope iarna Michelin Alpin 5 C4 New/DS4.
1000 lei
Set anvelope iarna Michelin Alpin A4 C3/C3 Picasso/DS3.
1000 lei
Set parasolare geamuri laterale spate C4 New.
200 lei
Set parasolare geamuri laterale spate si luneta C3 Picasso.
300 lei
Cuva cauciuc protectie portbagaj cu sistem modular de organizare din aluminiu pentru bagaje, pentru portbagaj C4 New.
250 lei
Pachet legislativ original Citroën (gentuta michteaux compacta cu arici).
100 lei
Toate sint in conditie impecabila. Ca sa va dati seama am avut cele doua masini din Ianuarie 2016 pina acum o saptamina. Anvelopele de iarna au fost rulate citeva mii de Km iarna asta. Jantele din aliaj au fost rulate vreo 5000 de Km asta vara (din Martie pina in Octombrie).
Sa-mi spuneti daca va intereseaza ceva. Toate preturile sint usor negociabile. Nu am pretentii. Vreau sa scap de ele rapid

Multumesc,
Sam
(0757) 090 474
PS: masinile mele sint noi (una are 10.000 Km si cealalta 11.000 Km), cu garantie 3 ani (pina in Nov 2019), si pot fi achizitionate de la Auto Cobalcescu, daca va intereseaza ;)