[DEZMEMBREZ] Xsara II, 2001, 1.6 16V
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
[DEZMEMBREZ] Xsara II, 2001, 1.6 16V
Vând Xsara II 2001, 1.6 16V, avariat.
Aș dori ca ĂŽn primele 2 SĂPTĂMĂNI SĂ NU FIU CONTACTAT CU PROPUNERI PENTRU PIESE DIN DEZMEMBRARE, dorința mea fiind sĂŁ o dau „cu totul”. Probabil pe bucĂŁți va fi mai avantajos dar și durata ĂŽn timp va fi mai mare. Oricum momentan intervențiile de tip mecanic sunt spre imposibil, zĂŁpada conferind o pĂŁturĂŁ consistentĂŁ. Mașina este ĂŽn exterior, dar protejatĂŁ.
Preț orientativ 700euro.
DupĂŁ cum se observĂŁ din fotografii, partea frontalĂŁ și spatele sunt lovite rĂŁu. Parbrizul este intact, la fel ca și 3 portiere, excepție cea stânga spate, ușor ĂŽndoitĂŁ. Semne de grindinĂŁ, 1-2 pe portiere.
Jantele de aluminiu intacte dupĂŁ impact, nicio panĂŁ, una ușor exfoliatĂŁ .
Set de anvelope de varĂŁ Nankang Sport NS-II cu protecție de jantĂŁ, 195/55/R15. Anvelopele de pe ea sunt M+S mai vechi, dar ĂŽncĂŁ profilate.
PompĂŁ benzinĂŁ și bobinĂŁ de inducție sub 6000km.
Aș dori ca ĂŽn primele 2 SĂPTĂMĂNI SĂ NU FIU CONTACTAT CU PROPUNERI PENTRU PIESE DIN DEZMEMBRARE, dorința mea fiind sĂŁ o dau „cu totul”. Probabil pe bucĂŁți va fi mai avantajos dar și durata ĂŽn timp va fi mai mare. Oricum momentan intervențiile de tip mecanic sunt spre imposibil, zĂŁpada conferind o pĂŁturĂŁ consistentĂŁ. Mașina este ĂŽn exterior, dar protejatĂŁ.
Preț orientativ 700euro.
DupĂŁ cum se observĂŁ din fotografii, partea frontalĂŁ și spatele sunt lovite rĂŁu. Parbrizul este intact, la fel ca și 3 portiere, excepție cea stânga spate, ușor ĂŽndoitĂŁ. Semne de grindinĂŁ, 1-2 pe portiere.
Jantele de aluminiu intacte dupĂŁ impact, nicio panĂŁ, una ușor exfoliatĂŁ .
Set de anvelope de varĂŁ Nankang Sport NS-II cu protecție de jantĂŁ, 195/55/R15. Anvelopele de pe ea sunt M+S mai vechi, dar ĂŽncĂŁ profilate.
PompĂŁ benzinĂŁ și bobinĂŁ de inducție sub 6000km.
Ce am mai dat jos de pe ea....
Bobina de inducție, ca nouĂŁ, Valeo - 300(transport inclus):
Tripla dreapta spate, completĂŁ, 100(transport inclus):
Clapeta accelerație -- fĂŁ o ofertĂŁ --:
Preșuri dedicate , 100(transport inclus):
Am dat jos scaunele:
Și am „gĂŁsit” (cĂŁ nu am folosit-o ĂŽn 5 ani...) și o roatĂŁ de rezervĂŁ de dimensiuni normale, ceva cam ruginitĂŁ cĂŁci a stat expusĂŁ, cu o anvelopĂŁ SP Dunlop Winter Sport M2 (ca) nouĂŁ pe ea:
Bobina de inducție, ca nouĂŁ, Valeo - 300(transport inclus):
Tripla dreapta spate, completĂŁ, 100(transport inclus):
Clapeta accelerație -- fĂŁ o ofertĂŁ --:
Preșuri dedicate , 100(transport inclus):
Am dat jos scaunele:
Și am „gĂŁsit” (cĂŁ nu am folosit-o ĂŽn 5 ani...) și o roatĂŁ de rezervĂŁ de dimensiuni normale, ceva cam ruginitĂŁ cĂŁci a stat expusĂŁ, cu o anvelopĂŁ SP Dunlop Winter Sport M2 (ca) nouĂŁ pe ea:
Lorand scrie:Buna, ma intereseaza oglinda dreapta (pasager), culoarea din poza.
Ai PM.
Apropo, pentru cine este interesat, blocul de semnalizare/ștergĂŁtoare a ajuns ĂŽn București, ĂŽnsĂŁ nu i se potrivește colegului care are Xsara din 2004. Poate ĂŽl dorește cineva (blocul ), sĂŁ nu-l mai trimitĂŁ ĂŽnapoi.
Înapoi la “Vanzari/Cumparari/Schimburi”