rugaminte mare!!!!!!!!!

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

tase bogdan
pasionat

rugaminte mare!!!!!!!!!

Mesajde tase bogdan » Mar 20-Ian-2009 18:53

vreau si eu o poza daca se poate la flansa de la telescopul de pe fata de la motor....mi-am schimbat arcurile si se aude un zgomot ca un :pac: doar la denivelari mai mari.dupa o vizita la mecanic mi s-a spus ca flansele sunt montate pe dos.va multumesc

adrian_emil
pasionat

Mesajde adrian_emil » Mar 20-Ian-2009 20:06

sper sa te ajute.. nu stiu daca este pt masina ta.

Imagine

tase bogdan
pasionat

Mesajde tase bogdan » Mar 20-Ian-2009 20:24

nu ma ajuta,dar multumesc oricum.unde se strange telescopul in compartimentul motor,langa talerul din caroserie sunt 2 gauri opuse,flansa de la telescop are doar 1 si ma intereseaza in care din cele 2 gauri intra.

tase bogdan
pasionat

Mesajde tase bogdan » Sâm 24-Ian-2009 14:42

multumesc de ajutor frate!sunteti baieti adevarati....unul nu a putut sa faca o poza...ar trebui sa vorbiti despre cartofi,rosii sau retete culinare daca pe ditamai forumul unul nu a putut sa ma ajute....

mbc
pasionat
Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004

Mesajde mbc » Sâm 24-Ian-2009 16:19

tase bogdan scrie:multumesc de ajutor frate!sunteti baieti adevarati....unul nu a putut sa faca o poza...ar trebui sa vorbiti despre cartofi,rosii sau retete culinare daca pe ditamai forumul unul nu a putut sa ma ajute....

nu ai vrea sa iti iei cuvintele si sa le introduci undeva? cuvintele tale, normal. unii au incercat sa te ajute si nu au reusit iar tu vii cu texte de genul. poate unii nu au stiut, iar altii nu au intrat pe forum. e simplu: nu iti convine, nu intri, da nu te iei de colegii mei de forum.
"If in doubt, flat out!"

hippo
pasionat

Mesajde hippo » Sâm 24-Ian-2009 16:26

Astfel dupa cum a spus si mbc, fiecare dintre noi are un program. Nimeni nu sta toata ziua pe net... Mai sunt si job-urile, plus faptul ca unii au si familii.
Inca ceva, nu putem obliga pe nimeni sa intre sub masina sa faca poze. Ce ar insemna daca toti ne-am apuca sa vorbim fara sa gandim inainte???
Tase, cred ca este de bun simt sa-ti ceri scuze, chiar daca atunci cand postat, ai lasat ratiunea deoparte.

tase bogdan
pasionat

Mesajde tase bogdan » Sâm 24-Ian-2009 20:09

1 la mana,nu trebuie sa intri sub masina,2 doar sa ridici capota si gata,3 la cati 60 au vizitat subiectul macar 1 de ar fi reactionat.oricum raman la parerea mea...

adrian_emil
pasionat

Mesajde adrian_emil » Sâm 24-Ian-2009 20:24

"unde se strange telescopul in compartimentul motor,langa talerul din caroserie sunt 2 gauri opuse" crezi ca pot intzelege ceva ..?? am incercar sa te ajut...dar nu sant nici cofetar ...nici mecanic auto...daca dai seria caroseriei poate gasesc pe site ...exact...poza masinii tale...

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Sâm 24-Ian-2009 23:32

hippo scrie:Astfel dupa cum a spus si mbc, fiecare dintre noi are un program. Nimeni nu sta toata ziua pe net... Mai sunt si job-urile, plus faptul ca unii au si familii.
Inca ceva, nu putem obliga pe nimeni sa intre sub masina sa faca poze. Ce ar insemna daca toti ne-am apuca sa vorbim fara sa gandim inainte???
Tase, cred ca este de bun simt sa-ti ceri scuze, chiar daca atunci cand postat, ai lasat ratiunea deoparte.

StaÞi liniºtiÞi... este Încã un user convins cã lumea sã Învârte În jurul lui.

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”