ce placute de frana recomandati?
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
Khan cred ca este cel mai in masura sa iti raspunda, dar imi dau si eu cu parerea.
Delphi am auzit ca sunt bunicele si am observat ca au un pret foarte bun.
Eu am avut Bosch si am fost foate multmit, pretul lor fiind mediu.
Acuma mi-am pus ferodo, sunt scumpe dublu ca pret fata de Delphi, dar arata super bine..sunt altceva, vin si cu sigurante si surubele de rezerva. Sunt foarte multumit de el...desi acuma parca se aude un mic scartait..dar sa nu vorbesc cu pacat, poate totusi este de la cele pe spate.
Cele originale am inteles ca sunt bune dar scartaie la inceput.
Preturi nu iti dau pentru ca ar fi pentru xsara.
Delphi am auzit ca sunt bunicele si am observat ca au un pret foarte bun.
Eu am avut Bosch si am fost foate multmit, pretul lor fiind mediu.
Acuma mi-am pus ferodo, sunt scumpe dublu ca pret fata de Delphi, dar arata super bine..sunt altceva, vin si cu sigurante si surubele de rezerva. Sunt foarte multumit de el...desi acuma parca se aude un mic scartait..dar sa nu vorbesc cu pacat, poate totusi este de la cele pe spate.
Cele originale am inteles ca sunt bune dar scartaie la inceput.
Preturi nu iti dau pentru ca ar fi pentru xsara.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
ce placute de frana recomandati
Scimbat acum 2 zile cu Delphi-150ron set fata-spate . Nu stiu deocamdata cat de calitative sunt. Cu Ferodo am mers aproape 4 ani< bune> dar si mai scumpe !
Peace on earth ... War under the blanket !
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Stiu ca sint mai scumpe, dar cica se comporta foarte bine la frinari de genul 180 - 80 sau frinari repetate.
Sa inteleg ca placutele tale au scirtit doar in prima saptamina sau le-ai schimbat dupa aia?
Sa inteleg ca placutele tale au scirtit doar in prima saptamina sau le-ai schimbat dupa aia?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
raport calitate -pret ! delphi sunt ok !
eu am si discuri si placute ... franari repetate de la 190 la 100 ! si au franat ok (insa realizez ca eu am franele de xantia si se incing mai greu) , in oras doar la franare usoara.. de la 10km/h la 0 .. se aude foarte fin scartzait , aproape insesizabil !
Daca nu esti pilot de wrc , delphi e ok ! si mai ramane in portofel si de o shaoarma !
eu am si discuri si placute ... franari repetate de la 190 la 100 ! si au franat ok (insa realizez ca eu am franele de xantia si se incing mai greu) , in oras doar la franare usoara.. de la 10km/h la 0 .. se aude foarte fin scartzait , aproape insesizabil !
Daca nu esti pilot de wrc , delphi e ok ! si mai ramane in portofel si de o shaoarma !
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”