La cine sa fac CASCO?

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

raduiordache
just curious

La cine sa fac CASCO?

Mesajde raduiordache » Sâm 29-Oct-2005 19:22

Care ar fi dupa parerea voastra cea mai potrivita societate la care sa fac asigurarea CASCO completa?
Merci.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Sâm 29-Oct-2005 19:30

Eu am asigurarea de 3 ani la BT Asigurari si am fost multumit pana acum.

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Sâm 29-Oct-2005 20:39

Nu pot sa iti recomand o societate anume, dar e de preferat sa iti asiguri masina la o societate care sa te avantajeze. :D

Daca masina o cumperi cu imprumut la banca sau leasing, atunci vei avea Casco cam pe unde prefera banca sau firma de leasing.

Daca o iei cu banii jos, atunci faci Casco unde iti place tie.
Sunt firme care iti asigura doar 90% din masina. Sunt de preferat cele care iti ofera 100%.
Sunt firme care refuza sa te despagubesca daca cineva iti inteapa cauciucurile cu surubelnita.
Nici o firma nu te despagubeste in caz de furt daca nu poti sa prezinti toate cheile masinii. Adica daca iti pierzi o cheie si iti fura masina, bye bye despagubire.
De asemenea, daca masina iti ia foc si nu ai extinctor, iar pierzi.

B-01-DRC
pasionat

Mesajde B-01-DRC » Lun 31-Oct-2005 09:37

Subscriu cu Adytzu. BTA.

sile_98
pasionat

Mesajde sile_98 » Lun 31-Oct-2005 10:21

Daca masina e noua intreaba-ti dealer-ul sa vezi cu ce societate se inteleg mai bine, pentru a-i face decontarile direct. Printre societatile bune sunt Allianz, BCR Asigurari si BT. De asemenea poti incerca sa apelezi la brokeri de asigurari, de exemplu http://www.btwc.ro/ . Acestia se ocupa ei de tot dosarul si iti dau si masina la schimb pe perioada reparatiilor.

livi_82
de-abia inscris

salut

Mesajde livi_82 » Vin 22-Iun-2007 10:53

ferestete de BCR eu abia astept sa treca anu asta sa scap de ei.Am inteles ca la Tiriac ar fi ok

ancadogaru
simpatizant

Mesajde ancadogaru » Vin 22-Iun-2007 20:16

Eu am la Generalli, am avut ceva daune marunte pana acum si nu am avut nici o pb la plata.
Ceea ce mi se pare ok este pretul si faptul ca in pretul respectiv ai asigurare 100% fara fransiza si include si vandalism.
Am obs de ex ca la Omniasig polita standard nu include vandalism, iar la Tiriac intr-adevar sunt super ok... Dar scumpi in draci daca esti tanar.

tweanpeaks
just curious

Mesajde tweanpeaks » Mar 26-Iun-2007 23:35

personal recomand Allianz Tiriac chiar daca sunt cei mai scumpi de pe piata! :shock:

craso
pasionat

Mesajde craso » Mie 27-Iun-2007 06:49

Alilanz Tiriac recomand si eu. Am masina asigurata la ei de aproape 1 an si am avut deja doua pagube dar au rezolvat foarte repede treaba , nu am avut nici un fel de problema cu ei.Totusi sunt mai scumpi dar cred ca ofera printre cele mai bune servicii.

laremia
simpatizant

Mesajde laremia » Mie 27-Iun-2007 23:13

Alliantz iti recomand si eu. Am trecut in cel de-al doilea an la ei . Nici n-a trecut jumatate de an si am patit-o din cauza unuia asigurat pe la "X" firma ( nu dau nume ca-s inca in viata :))) care ma tot plimbau pe drumuri pt un prapadit de dosar si colac peste pupaza sa platesc eu cu banul jos la reprezentanta si ei o sa-mi deconteze numerar si cu taraita. Am vazut rosu in fata ochilor . Am luat legatura cu Alliantz care au si facut dosarul , etc si-au platit cu OP dupa ce le-am adus factura. La randul lor ei si-ai recuperat banii de la firma "X".
Cum au zis si altii, sint un picut cam scumpicei dar siguri.
Numai bine!

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Sâm 30-Iun-2007 22:29

Si eu am avut tot Alliantz-Tiriac anul trecut, dar am avut paguba si mi-a crescut prima spre 900 EUR. Asa ca am trecut la Omniasig. Astia cam nemernici. Am fost cu ceva zgarieturi si mi-au trecut pe dosar de dauna POLISHAT ca operatiune la service. Asta mi se pare mai mult decat nesimtire. Evident ca nu ma voi duce la service pentru polishat, ci mai trag o zgarietura mai adanca si zic ca am gasit-o in parcare, vesnica "minciuna" netestabila care tine si la Politie si la asigurare.
Asa ca FERITI-VA de Omniasig.

:)
Andrei

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Dum 15-Iul-2007 09:14

Hai sa va povestesc prieteni, cea mai epocala faza care mi s-a intamplat ieri. E incredibil. Am mers la parinti in vizita si am parcat pe un loc platit. Nu am observat placutza albastra cu "P aut. nr xxxx". La un moment dat urca paznicul la usa sa-mi spuna ca "mi-a fost impinsa masina de pe locul de parcare mai incolo un pic". Nu=mi venea sa cred. Am coborat si intr-adevar masina mea era mai in spate cu 4m, iar pe locul unde o lasasem era o Laguna. Evident masina mea fusese impinsa direct de catre masina proprietarului care se pare ca are probleme psihice si de comportament. Spoilerul zgariat zdravan, frana de mana o lasasem trasa dar nu de tot, doar un pic. Va vine sa credeti ?? Desi era loc in spatele meu, desi eram in vizita, strain de zona, aveam masina mai frumoasa ca a lui, mi-a impins-o la modul propriu.Traim in Romania.Aveti grija !! E mai rau ca in jungla. Oamenii sunt inebuniti de caldura, de foame, de ura si dusmanie...
Va dati seama ce urmeaza sa se intample cu masina omului ? Nu am ales inca culoarea de spray.... :lol:
Se pare ca locurile de parcare sunt asigurate de primarie numai pe timpul noptii. In rest sunt la liber.

Cu respect,
Andrei.

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”