PARBRIZ CU SENZORI DE PLOAIE SI LUMINA
Moderator: Echipa Tehnica
PARBRIZ CU SENZORI DE PLOAIE SI LUMINA
La citroen-ul pe care l-am achizitionat a fost schimbat parbrizul,dar am constatat ca a fost schimbat cu unul fara senzori de lumina si ploaie.Am nevoie de un sfat : exista senzori separati de ploaie si lumina sau trebuie sa ii schimb parbrizul ,astept sfaturi de la voi stimati colegi.Multumesc
- robistan25
- pasionat
-
- pasionat
La orice masina care are senzori de ploaie si/sau lumina este necesar la inlocuirea parbrizului sa se comande direct tipul de parbriz necesar. Daca inlocuirea parbrizului la tine a fost facuta pe asigurare te poti adresa service-ului respectiv cu o plangere sau direct la societatea de asigurari. Parerea mea este ca nu e bine sa faci improvizatii la masina...pune totul cum era din fabrica.
FAN DACIA->CITROEN SV IOANA
- Hylander
- pasionat
Am si eu o intrebare, teoretic stiu ca senzorii sunt pusi exact in spatele oglinzii, etc, dar personal nu i-am vazut niciodata!
Are cineva o poza "exemplificativa" cu senzorii, sa ii putem vedea si noi mai clar!
Poate ca unii avem, poate unii nu avem (probabil de aia nici nu ii vedem) sau poate altii avem dar habar nu avem de ei.
Cel putin pe maneta de la stergatoare am functia de AUTO si din ce am citit in carte, chiar functioneaza sa o setezi si pe auto, insa cum spuneam nu vad senzorii, nu stiu nici ce forma au!
Astept un raspuns merci.
Poate asa imi dau si eu seama ce si cum dar la fel de bine si omul care a initiat acest subiect!
Merci anticipat si succese nebanuite tuturor!
Are cineva o poza "exemplificativa" cu senzorii, sa ii putem vedea si noi mai clar!
Poate ca unii avem, poate unii nu avem (probabil de aia nici nu ii vedem) sau poate altii avem dar habar nu avem de ei.
Cel putin pe maneta de la stergatoare am functia de AUTO si din ce am citit in carte, chiar functioneaza sa o setezi si pe auto, insa cum spuneam nu vad senzorii, nu stiu nici ce forma au!
Astept un raspuns merci.
Poate asa imi dau si eu seama ce si cum dar la fel de bine si omul care a initiat acest subiect!
Merci anticipat si succese nebanuite tuturor!
Sunt totul si totusi nimic!
- Hylander
- pasionat
silentdj scrie:la masinile fara senzori ploaie/lumina la prinderea oglinzii de parbriz din exterior se vede doar o "vezntuza". Cele care au senzori au un spatiu mai mare innegrit, iar din interior la baza prinderii nu ai doar o tija, ci si o "parte" palstica. Asta explicat mai asa incepator
Merci chiar si asa de explicatie, insa tot o poza eventual macro cu detaliu pe senzor ar fi cea mai buna reprezentare!
fa o poza la parbriz de afara si vedem imediat daca are senzor
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- Hylander
- pasionat
Multumim pentru specificatii, desi sincer sa fiu fotografiile nu sunt foarte clare si cam lasa de dorit in ceea ce priveste rezolutia / calitatea. Oricum daca in spatele oglinzii un un fel de CUTIUTZA din care pleaca un fir, cel putin in cazul meu nu imi amintesc sa am asa ceva in masina! Oricum e grotesca treaba asta, daca asa e pe bune. Sa pui ditamai "cutia" in spatele oglinzii din care mai pleaca si un fir destul de gros pe sub tavan. Inca odata sustin ideea ca altii chiar au gust cand fac ceva. Francezii vor sa fie special si NU VOR SA TINA CONT DE ASPECT, DE DISIGN, etc.
(Merci inca odata, hai ca iar incep sa vorbesc mult si nu e bine!)
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”