telecomanda
Moderator: Echipa Tehnica
telecomanda
C3 1.1i.Cu telecomanda, fara alarma.Am schimbat bateria telecomenzii pentru ca nu se mai deschide-au usile, cu telecomanda. Acum tot nu functioneaza telecomanda decat dupa ce bag cheia in contact, si doar 5 min. dupa ce parasesc auto. Am reinitializat telecomanda dupa manual dar fara efect.
Citez din manualul unui peugeot 307 de la noi de la firma, an 2008.
Reinitializarea telecomenzii
Dupa debran;area sistemului, schimbarea bateriei sau in caz de nefuncĂžionare a telecomenzii, trebuie sa o reinitializati.
-intrerupeti contactul
-puneti din nou contactul
-apasati imediat pe butonul de inchidere al telecomenzii cateva secunde.
-intrerupeti contactul Âşi scoateti cheia cu telecomandĂŁ din antifurt.
Telecomanda este din nou operaĂžionala.
Bineinteles ca NU A FUNCTIONAT.
Acu ii stresez pe cei din service cu telefoane. Cel de la receptie erea varza, dar a promis ca se intereseaza si ma suna. Astept sa vedem. Altfel cica merge sigur cu calculator
dar acea varianta ar insemna o distractie pe bani.
Reinitializarea telecomenzii
Dupa debran;area sistemului, schimbarea bateriei sau in caz de nefuncĂžionare a telecomenzii, trebuie sa o reinitializati.
-intrerupeti contactul
-puneti din nou contactul
-apasati imediat pe butonul de inchidere al telecomenzii cateva secunde.
-intrerupeti contactul Âşi scoateti cheia cu telecomandĂŁ din antifurt.
Telecomanda este din nou operaĂžionala.
Bineinteles ca NU A FUNCTIONAT.
Acu ii stresez pe cei din service cu telefoane. Cel de la receptie erea varza, dar a promis ca se intereseaza si ma suna. Astept sa vedem. Altfel cica merge sigur cu calculator

Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Ultima varianta spusa de cei de la citroen este ; 1 . bagi cheia in contact pana apar toti martorii la bord , apesi pe deschidere cca. 10 sec. 2. scoti cheia din contact si astepti cca 30 sec . fara a mai face vreo comanda prin masina , gen usi deschise , inchise , lumini , radio , etc. BAFTA ! la mine nu a mers si merg miercuri sa vad ce pot face cu lexia in bot 

@cata sa ne anunti si pe noi..
eu am schimbat bateria de la telecomanda....gen, am mers la un magazin, am cumparat o baterie VARTA CR1620 ....si ca "ustensila" s'a folosit o moneda de 50bani....si nu am av probleme, nici eroarea pe calc nu mi-a mai aparut. in "operatiunea" mea nu a existat reinitializarea telecomenzii:D
O seara buna
eu am schimbat bateria de la telecomanda....gen, am mers la un magazin, am cumparat o baterie VARTA CR1620 ....si ca "ustensila" s'a folosit o moneda de 50bani....si nu am av probleme, nici eroarea pe calc nu mi-a mai aparut. in "operatiunea" mea nu a existat reinitializarea telecomenzii:D
O seara buna
Cand am dreptate, am dreptate, cand ma insel s-ar fi putut sa am dreptate, ca am avut dreptate cand am zis ca s-ar putea sa ma insel...
- Gurau Alexandru
- pasionat
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”