Intrebare
Moderator: Echipa Tehnica
- robistan25
- pasionat
Intrebare
Va salut ! Cine imi poate spune si mie unde pot gasi marker cu vopsea pt. retus, avand in el vopsea pe comanda (culoarea Bleu Lucia), aceasta nuanta negasindu-se in marker-ele prezente in magazinele de piese auto, sau sa pot cumpara o suta-doua de ml. de vopsea, nu mai mult. Am tot cautat prin topicuri si nu gasesc, desi am vazut la un moment dat, din intamplare, raspunsul la intrebarea mea. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Numai bine ! 

- robistan25
- pasionat
- robistan25
- pasionat
robistan25 scrie:Apropo, unde e scris codul de vopsea ? Cumva pe aceeasi eticheta de pe stalpul soferului, aceea cu presiunile recomandate pt. pneuri ?
..deci, unde?:D
ca-s si eu interesata sa aflu pt mine:P
Cand am dreptate, am dreptate, cand ma insel s-ar fi putut sa am dreptate, ca am avut dreptate cand am zis ca s-ar putea sa ma insel...
- robistan25
- pasionat
Am rezolvat-o ! Multumesc mult sorin69 ! iti sunt dator cu o bere la prima intalnire ! Am fost la standul Policolor din Autovit si am gasit ce trebuia. Sunt meseriasi ! Pentru culoarea mea au combinat 6 culori diferite !
A iesit super culoarea de care am nevoie. M-a costat marker-ul 40 de lei.
Referitor la codul de vopsea al masinii, este compus din 4 litere si este scris unde banuiam, anume pe eticheta de pe stalpul soferului, intre cele doua balamale ale usii, unde sunt trecute si presiunile recomandate de fabricant pentru pneuri.
Sa auzim numai de bine !

Referitor la codul de vopsea al masinii, este compus din 4 litere si este scris unde banuiam, anume pe eticheta de pe stalpul soferului, intre cele doua balamale ale usii, unde sunt trecute si presiunile recomandate de fabricant pentru pneuri.
Sa auzim numai de bine !

re
are rol pur estetic iar la cele cumparate de noi daca vrei si capacul te mai incaseaza cu 100 euro....
daca nu te grabesti te rezolv eu cu 50 eur ........salut
CE POTI FACE ASTAZI LASA PE MAINE POATE NU VA MAI FI NEVOIE
Re: re
miki77 scrie:are rol pur estetic iar la cele cumparate de noi daca vrei si capacul te mai incaseaza cu 100 euro....
Asa de mult sa coste un simplu capac? Este echivalentul unui schimb de ulei.
Este vreo problema daca se amesteca tipurile de motorina? De exemplu am facut plinul de la Lukoil apoi dupa ce s-a mai consumat am complectat cu 20l de la Petrom,iar acum alti 15l de la Lukoil cu care am ajuns iar la plin.Specific ca NU mi s-a aprins niciodata martorul acela de forma unui "motoras".Multumesc.
Pana acum nu am avut nici o problema... si numai asa am alimentat! Si la Luk si la OMV si la Petrom... masina merge bine indiferent de motorina! Si plus toata motorina euro5 trebuie sa respecte anumite norme care sunt comune pt orice producator. Singurul lucru care difera ar fi aditivii folositi de fiecare!
Mihai29 scrie:Este vreo problema daca se amesteca tipurile de motorina? De exemplu am facut plinul de la Lukoil apoi dupa ce s-a mai consumat am complectat cu 20l de la Petrom,iar acum alti 15l de la Lukoil cu care am ajuns iar la plin.Specific ca NU mi s-a aprins niciodata martorul acela de forma unui "motoras".Multumesc.
si nu inteleg...de ce te agiti?
erea o problema dc alimentai cu benzina:D...parerea mea
Cand am dreptate, am dreptate, cand ma insel s-ar fi putut sa am dreptate, ca am avut dreptate cand am zis ca s-ar putea sa ma insel...
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”