Specificatii Jante tabla c3
Moderator: Echipa Tehnica
Specificatii Jante tabla c3
Ma puteti ajuta si pe mine cu specificatiile pentru jantele originale de C3. Stiu ca sunt R14 si ca au distanta intre prezoane de 108 (corectati-ma daca gresesc). Mai e ceva de tinut cont daca vreau sa achizitionez un set? (sa stiu ce trebuie sa cer vanzatorului) Multumesc antipipat!
- robistan25
- pasionat
Specificatii jante otel Citroen C3:
PCD : 4x108 - nr. de prezoane x distanta intre ele (mm)
5.5jx14 - latime interioara si profil x diametru (inch)
Diametru gaura centrala : 65.1 mm
ET 24 - Distanta de la centrul imaginar al jantei la suprafata de prindere pe fuzeta sau tambur, privind in sectiune, din lateral. Se masoara in mm.
Referitor la latimea interioara, aceea de 5.5, se poate inlocui si cu 6, fara probleme. Eu le am de 6 pe cele din aliaj si nu sunt probleme, fiind asigurat de cel care mi le-a montat.
Bafta la cumparare !
PCD : 4x108 - nr. de prezoane x distanta intre ele (mm)
5.5jx14 - latime interioara si profil x diametru (inch)
Diametru gaura centrala : 65.1 mm
ET 24 - Distanta de la centrul imaginar al jantei la suprafata de prindere pe fuzeta sau tambur, privind in sectiune, din lateral. Se masoara in mm.
Referitor la latimea interioara, aceea de 5.5, se poate inlocui si cu 6, fara probleme. Eu le am de 6 pe cele din aliaj si nu sunt probleme, fiind asigurat de cel care mi le-a montat.
Bafta la cumparare !
-
- simpatizant
- robistan25
- pasionat
-
- simpatizant
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 1.4 HDI SX 2005
- 2: Peugeot 308 1.5 BlueHDI Allure 2020
- 3: Dacia Sandero Stepway Eco-G 2023
E prea mare, sunt de Ford mai mult ca sigur. La C3 maxim ET 27 (ET 24 este din fabrica pe jantele pe 14", atat pe cele de aliaj, cat si pe cele de tabla).
Eu am pus niste jante cu ET 18 pe una dintre masini, mai jos nu m-as duce. Si la astea am stat o gramada si m-am gandit daca sa le iau sau nu. Pana la urma s-au potrivit. Obligatoriu trebuie si prezoane noi, nu merg cele de pe jantele de tabla, chiar daca unii spun ca nu-i problema. Din contra, este o mare problema. Mie nici nu au vrut sa mi le monteze la vulcanizare.
Eu am pus niste jante cu ET 18 pe una dintre masini, mai jos nu m-as duce. Si la astea am stat o gramada si m-am gandit daca sa le iau sau nu. Pana la urma s-au potrivit. Obligatoriu trebuie si prezoane noi, nu merg cele de pe jantele de tabla, chiar daca unii spun ca nu-i problema. Din contra, este o mare problema. Mie nici nu au vrut sa mi le monteze la vulcanizare.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”