Spray dezinfectare aer conditionat auto
Moderator: Echipa Tehnica
Spray dezinfectare aer conditionat auto
Sal tuturor, dupa cum spune si titlul topicului vreau sa o dezinfectare a instalatiei de aer conditionat la C3. Am vazut ca sun t mai multe moduri, spray cu pulverizare prin "orificiul de la filtruld e polen" sau cu pulverizare in interior (as merge pe asta ca nu ma pricep la surubaraie, etc). Daca cineva dintre voi a facut aceasta operatiune , rog sfaturi precum si recomandari de spary-uri ! Multumesc anticipat !
-
- pasionat
...
si la mine doar spray-ul a dat roade reale... doar ca eu folosesc produsele Mafra.ro
si ar mai fi o modalitate de intretinere a sistemului... (pt mine e putin aiurea sistemul asta), si anume, dupa ce folosesti AC-ul, si ai ajuns la destinatie, inchizi AC-ul si bagi aer cald (maxim) timp de 1 minut, astfel sistemul de usuca si bacteriile (care sunt cele care defapt put) nu mai au mediu prielnic pt dezvoltare...
paaa
si ar mai fi o modalitate de intretinere a sistemului... (pt mine e putin aiurea sistemul asta), si anume, dupa ce folosesti AC-ul, si ai ajuns la destinatie, inchizi AC-ul si bagi aer cald (maxim) timp de 1 minut, astfel sistemul de usuca si bacteriile (care sunt cele care defapt put) nu mai au mediu prielnic pt dezvoltare...
paaa
beau cand sunt singur sau cand am cu cine...
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
- 2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm
Re: ...
Acel spray "Clima expert" este egal cu zero. Cel puĂžin ĂŽn cazul meu aÂşa a fost.
ExistĂŁ spray-uri pe bazĂŁ de spumĂŁ activĂŁ cu prelungitor. Acelea cicĂŁ ar fi cele mai bune.
ExistĂŁ spray-uri pe bazĂŁ de spumĂŁ activĂŁ cu prelungitor. Acelea cicĂŁ ar fi cele mai bune.
Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
-
- pasionat
...
vezi ca spray-ul cu spuma, si furtun, nu prea este indicat pt masinile cu filtru de polen... nu stiu c3 are asa ceva...
beau cand sunt singur sau cand am cu cine...
... in toate hypermarket-urile, la reprezentantele auto, la magazinele cu profil auto. Preturile variaza bineinteles. De ex. la reprezentante o sa il gasesti cam la pret dublu fata de un hypermarket, dar....poate o fi mai bun. Eu am vazut un kit complet de curatire + parfumare a sistemultu de clima la ProMotor Valcea. Pt asta, contacteaza-l pe Mugurel Parscoveanu, boss-ul de acolo. Il gasesti pe forum si e promt.
Am gasit in magazin asa ceva.Oare se merita? E la 30 lei.
http://www.netparts.co.uk/store/index.p ... ucts_id=92
http://www.netparts.co.uk/store/index.p ... ucts_id=92
E pe acelasi principiu ca clima expert.
Acum nu ai decat sa probezi, la unii sunt mai bune alea cu spuma, la altii celelalte.
Eu cred ca depinde si de cat de "murdar" e sistemul. Cel putin la mine masina are 3 ani si se simtea un miros, am folosit sprayul si mirosul a disparut, am urmat instructiunile de pe tub si am asteptat chiar mai mult decat scria acolo si ma declar multumit de rezultat. Alte solutii nu am mai folosit pana acum.
Nu stiu cum e la voi la dealer, la noi e 50 lei o igienizare a instalatiei de AC.
Acum nu ai decat sa probezi, la unii sunt mai bune alea cu spuma, la altii celelalte.
Eu cred ca depinde si de cat de "murdar" e sistemul. Cel putin la mine masina are 3 ani si se simtea un miros, am folosit sprayul si mirosul a disparut, am urmat instructiunile de pe tub si am asteptat chiar mai mult decat scria acolo si ma declar multumit de rezultat. Alte solutii nu am mai folosit pana acum.
Nu stiu cum e la voi la dealer, la noi e 50 lei o igienizare a instalatiei de AC.
uite, am cumparat si eu acum un spray la doar 11 RON de la un magazin de piese auto.
am mai folosit un kit de curatzire acum vreo 2 ani dar diferenta intre cel de atunci, care a costat mai mul (cam 35 RON) si asta e ca primul era de tipul celui pe care il desfaci, dai drumul la recirculare si il lasi 15 min mergand pe treapta maxima, pana spray-ul se goleste singur.
Asta de acum are o sonda pe care o bagi in canalul de aerisire si spune pe "prospect" ca se dozeaza cam 4/5 sec. apoi se asteapta ciinstalatia oprita 15 min dupa care se da drumul la aer.
Diferenta este clar in favoarea celor pe care le lasi singure sa actioneze, pt k la cel cu sonda nu cred ca ajunfge in toate cotloanele.
Deci recomand cele cu cheitza (gen doza de suc). Sunt mai scumpe dar actioneaza mai bine.
am mai folosit un kit de curatzire acum vreo 2 ani dar diferenta intre cel de atunci, care a costat mai mul (cam 35 RON) si asta e ca primul era de tipul celui pe care il desfaci, dai drumul la recirculare si il lasi 15 min mergand pe treapta maxima, pana spray-ul se goleste singur.
Asta de acum are o sonda pe care o bagi in canalul de aerisire si spune pe "prospect" ca se dozeaza cam 4/5 sec. apoi se asteapta ciinstalatia oprita 15 min dupa care se da drumul la aer.
Diferenta este clar in favoarea celor pe care le lasi singure sa actioneze, pt k la cel cu sonda nu cred ca ajunfge in toate cotloanele.
Deci recomand cele cu cheitza (gen doza de suc). Sunt mai scumpe dar actioneaza mai bine.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”